Specific COD-HY Allergy Management Hond 6,50 kg

€ 65,75
€ 57,20
Bespaar 13% (€ 8,55)
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Specific COD-HY Allergy Management Hond

Specific Allergy Management Plus COD-HY, voor honden met huidproblemen en/of atopie

De huid is het grootste orgaan van het lichaam, met een hoge stofwisseling en een grote behoefte aan nutriënten. De verhoogde concentraties aan meervoudig onverzadigde vetzuren, totaal vet, vitamine A, vitamine E, vitamine B complex, eiwit, zink en selenium in SPECIFIC Allergy Management Plus ondersteunen de gezondheid en de kwaliteit van de huid en de vacht.

Eigenschappen

-Speciaal ontwikkeld voor het helpen bij huidproblemen bij honden met allergieën.
-Bevat zalm-proteine en rijst. De zalm is een product van hoge kwaliteit afkomstig uit de Noorse fjorden.
-Speciaal samengesteld oor de behandeling van allergische huidproblemen, veroorzaakt door bijv. atopie, vlooienallergie of een combinatie van allergieën.
-Bevat een hoog gehalte aan Omega-3 en Omega-6 vetzuren, voor het onderdrukken van opkomende ontstekingsreacties.
-Goede verteerbare, uitgebalanceerde en complete voeding, bevat slechts een beperkt aantal ingrediënten wat volledige vertering van het voedsel vergemakkelijkt en verschillende maag-darm aandoeningen helpt te voorkomen.
-Geschikt voor zowel pups als volwassen honden.

De absolute gehalten aan Omega-3 vetzuren en de Omega-3 / Omega-6 ratio in SPECIFIC Allergy Management Plus zijn bijzonder hoog in vergelijking met normale in de handel verkrijgbare hondenvoedingen. Naast de gunstige effecten van Omega-3 vetzuren op allergische huidontstekingen, hebben veel onderzoeken ook de gunstige effecten aangetoond van een verhoogde inname van Omega-3 vetzuren op aan kanker gerelateerde cachexie, neoplasie, nierziekte en immuungerelateerde aandoeningen zoals bijvoorbeeld arthritis en colitis.

Indicatie

Specific Allergy Management Plus COD-HY, voor honden met huidproblemen en/of atopie

Ingrediënten Specific COD-HY Allergy Management Hond

Rijst, rijst eiwit, gehydrolyseerd zalm eiwit, visolie, poedervormige cellulose, mineralen, zonnebloemolie, vitaminen en sporenelementen, borage-olie, psyllium en antioxidanten: BHA, BHT, propylgallaat en ascorbylpalmitaat. Dit product bevat geen kunstmatige kleur-of smaakstoffen.
Specific COD-HY Allergy Management Hond 6,50 kg
€ 65,75
€ 57,20

Specific COD-HY Allergy Management Hond kopen

Je kan Specific COD-HY Allergy Management Hond van het merk Specific, geproduceerd door DECHRA VETERINARY PRODUCTS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Voeding > Hond