Specific FID Digestive Support Kat 2,50 kg

€ 28,75
€ 25,59
Bespaar 11% (€ 3,16)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Specific FID Digestive Support Kat

Specific FID Digestive Support is speciaal ontwikkeld voor de meest voorkomende darm aandoeningen bij katten. 

Specific FID Digestive Support kan ingezet worden bij verschillende darm aandoeningen en is geschikt voor katten van alle leeftijden, ook voor kittens. Het dieet bevat unieke ingrediënten voor ondersteuning van het immuunsysteem, bescherming van het maag-darmkanaal en een effectieve geurcontrole. 

Indicaties 
-Acute en chronische maag-darm aandoeningen met diarree, braken en of winderigheid 
-Malabsorptie, een slechte spijsvertering. 
-Verminderde werking van de alvleesklier 
-Bacteriële overgroei in de dunne darm 
-Ontsteking van de dikke darm 
-Tijdens herstel na ziekte of operatie. 

Eigenschappen 
Specific FID Digestive Support bevat zeer goed verteerbare ingrediënten die de verminderde darmactiviteit compenseren en zorgen voor een optimale opname van voedingsstoffen. Daardoor is dit dieet geschikt voor patiënten met maag-darmklachten zoals acute en chronische diarree, braken en/of winderigheid. Het verhoogde gehalte aan mineralen en vitamines ondersteunen het maag-darmkanaal. Het lage vezelgehalte garandeert een hoge verteerbaarheid en een optimale opname van de voedingsstoffen. De afbreekbare vezels bevorderen een gunstige darmflora en helpen het maag-darmkanaal gezond te houden. Specific FID zorgt voor een lager urine pH om het risico op het ontstaan van struvietkristallen te minimaliseren.

Indicatie

Specific FID Digestive Support is speciaal ontwikkeld voor de meest voorkomende darm aandoeningen bij katten.

Ingrediënten Specific FID Digestive Support Kat

Maïs eiwit, maïs, dierlijk vet, rijst, vismeel, aardappeleiwit, eieren (bron van immunoglobulinen), mineralen (waaronder zeoliet), gehydrolyseerde gist eiwitten, vitaminen en sporenelementen, methionine, Plantago psyllium, bietenpulp, gist, taurine, fructooligo-sacchariden, zonnebloemolie, Yucca extract. Antioxidanten: EG-goedgekeurde additieven: BHT, BHA en propylgallaat. Het bevat geen kunstmatige kleurstoffen of aroma.
Specific FID Digestive Support Kat 2,50 kg
€ 28,75
€ 25,59

Specific FID Digestive Support Kat kopen

Je kan Specific FID Digestive Support Kat van het merk Specific, geproduceerd door DECHRA VETERINARY PRODUCTS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Voeding > Kat