Specific F-BIO-W Met Organische Kip 700 g

€ 13,00
(€ 18,57 / kg)

Omschrijving van Specific F-BIO-W Met Organische Kip

Specific Organic Diet F-BIO-W, een biologische onderhoudsvoeding voor de gezonde volwassen kat.

Specific introduceert een nieuwe een nieuwe lijn biologische voedingen voor de gezonde, volwassen kat. De productie is geheel in lijn met de welbekende hoge Specific standaarden. Kiezen voor biologisch is onderdeel van een levenswijze omdat u geeft om een goede gezondheid en behoud van de natuur. Met het kiezen voor de biologische voedingen van Specific draagt u actief bij aan de voordelen van het biologisch produceren: het welzijn van dieren en respect voor het milieu.

Specific F-BIO-W Organic met Rundvlees of met Kip zijn twee smakelijke voedingen voor de gezonde, volwassen kat. Complete en uitgebalanceerdevoeding met de mogelijkheid tot smaakvariatie.

Verpakking
Specific Organic Diets zijn volledig uitgebalanceerde, natte onderhoudsvoedingen die eventueel in combinatie met een droge Specific onderhoudsvoeding gegeven kunnen worden. Verkrijgbaar in kuipjes van 100 gr. per 7 verpakt.

Indicatie

Specific Organic Diet F-BIO-W, een biologische onderhoudsvoeding voor de gezonde volwassen kat.

Ingrediënten Specific F-BIO-W Met Organische Kip

De biologische gewassen zijn geteeld zonder gebruik te maken van bestrijdingsmiddelen en kunstmest. De gebruikte dierlijke ingrediënten zijn afkomstig van dieren die grootgebracht en behandeld zijn volgens de voorschriften voor de biologische veeteelt met betrekking tot o.a. voeding daglicht, huisvesting en medische behandeling.
Specific F-BIO-W Met Organische Kip 700 g
€ 13,00
(€ 18,57 / kg)

Klanten die dit kochten, kochten ook

Specific F-BIO-W Met Organische Kip kopen

Je kan Specific F-BIO-W Met Organische Kip van het merk Specific, geproduceerd door DECHRA VETERINARY PRODUCTS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Voeding > Kat