€ 47,25
€ 42,52
(€ 7,09 / kg)
Bespaar 10% (€ 4,73)
Product niet verkrijgbaar
Promotie
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Specific CKD Heart & Kidney Support

Specific Hart-Nieren Support is een ondersteunend dieet bij nierfalen, hartaandoeningen en leveraandoeningen.

De nieren, het hart en de lever (de vitale organen) staan met elkaar in verbinding. Een hond met hartfalen kan op termijn nier- en leverfalen ontwikkelen. Zodra de werking van een vitaal orgaan stagneert, gaat het lichaam zich aanpassen (overcompenseren) om te proberen de normale lichaamsfuncties op peil te houden. Door deze overcompensatie worden de overige vitale organen te zwaar belast, waardoor ze aangetast kunnen worden. Het is dus zeer belangrijk het evenwicht tussen de vitale organen te herstellen en in balans te houden.

Indicatie

  • Een beperkt fosforgehalte vergroot de overlevingskansen. Een te hoog fosforgehalte in het bloed veroorzaakt verdere beschadiging van de nieren.
  • De belasting van de nieren vermindert door middel van een beperking van het eiwitgehalte. Een beperkt eiwitgehalte leidt tot een verminderde productie van afvalstoffen die door de nieren moeten worden uitgescheiden. Een lager gehalte aan afvalstoffen in het bloed van uw huisdier vermindert of voorkomt het gevoel van misselijkheid en braken.
  • Een verlaagd natriumgehalte (zout) zorgt ervoor dat de bloeddruk laag blijft.
  • Nierpatiënten hebben een verminderde eetlust. Daarom is Specific Heart & Kidney Support extra smakelijk gemaakt.

Ingrediënten Specific CKD Heart & Kidney Support

Maïszetmeel, tarwe, rijst, visolie, dierlijk vet, aardappeleiwit, mineralen (met inbegrip van zeoliet), vismeel, eieren, gehydroliseerd varkenseiwit, weipoeder, verpoederde cellulose, vitaminen en spoorelementen, trikaliumcitraat, taurine, L-carnitine, methionine, zonnebloemolie.
€ 47,25
€ 42,52
(€ 7,09 / kg)
Product niet verkrijgbaar

Specific CKD Heart & Kidney Support kopen

Je kan Specific CKD Heart & Kidney Support van het merk Specific , geproduceerd door DECHRA VETERINARY PRODUCTS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Honden > Diervoeder > Dieetvoeder