Soria Natural Propolis Siroop Nieuwe Formule 200 ml

Soria Natural  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 9,45
€ 8,50
(€ 4,25 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,95)
Product niet verkrijgbaar
Promotie

Omschrijving van Soria Natural Propolis Siroop Nieuwe Formule

Propolis siroop heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen en zorgt voor meer ademhalingscomfort, vooral tijdens de overgang naar de koude seizoenen, wanneer het lichaam zich verdedigt tegen externe schadelijke invloeden. 

Propolis is een stof die door bijen wordt verzameld om de bijenkorf te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het is antibacterieel en van nature ook rijk aan vitaminen en sporenelementen. 

Propolis siroop is gebaseerd op propolis en 17 geneeskrachtige planten: melasse, honing, echinacea, weegbree, toorts, eucalyptus, vlierbes, heemst, zwarte bes, salie, zoethout, tijm, zonnedauw, IJslandse mos, teunisbloem, rozemarijn, Griekse alant, anijs.

De combinatie van propolis en deze 17 zorgvuldig gekozen planten beschermt de luchtwegen tegen winterse kwaaltjes en stimuleert de afweer van het lichaam. 

Dankzij de melasse en honing heeft deze siroop een zeer aangename zoete smaak. 

Indicatie

  • bovenste en onderste luchtweginfecties
  • productieve hoest
  • verminderde weerstand
€ 9,45
€ 8,50
(€ 4,25 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Soria Natural Propolis Siroop Nieuwe Formule kopen

Je kan Soria Natural Propolis Siroop Nieuwe Formule van het merk Soria Natural , geproduceerd door SORIA BEL , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Zieke Kindjes of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Hoest
Zwangerschap & Baby > Zieke Kindjes > Hoest
Welzijn & Gezondheid > Kinderen > Ademhalingsstelsel