€ 19,75
€ 17,77
(€ 35,54 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,98)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Soria Natural Composor 23 Rhinosor XXI

Melissa officinalis heeft kalmerende, ontspannende en licht hypnotische eigenschappen dankzij de essentiële olie met terpenoïden, pineen, limoneen, carryophylleen, linalol, nerol, farnesol, citral en citronellal. Citroenmelisse is een fytotranquilizer die ingrijpt op het limbisch systeem.
 
Eschscholtzia (Slaapmutsje) bevat 0,19%-0,23% califordine als hoofdalkaloïde en in mindere mate allocryptopine, protopine en eschscholtzine. Het bevat een grote verscheidenheid andere alkaloïden en een gering hoeveelheid benzophenanthridinen met een licht narcotische activiteit. Eschscholtzia bevat flavonglycosiden zoals rutoside. Deze gele flavonheterosiden verbeteren de permeabiliteit ter hoogte van de capillaire bloedvaten, versterken de vaatwanden en zijn spasmolytisch. Slaapmutsje is rustgevend, pijnstillend en spierontspannend.
 
Ribes nigrum (Zwarte Aalbes) bezit anti-allergische, ontstekingswerende, antireumatische en diuretische eigenschappen dankzij terpenen, flavonoïden en anthocyanidepigmenten. Ribes stimuleert de bijnierschors om cortisol aan te maken.
 
Viola tricolor (Driekleurig Viooltje) bezit een diuretische, expectorerende en huidzuiverende werking dankzij saponinen, salicylaten, looistoffen, flavonoïden en anthocyaniden.
 
Helichrysum italicum (Strobloem) bevat flavonoïden: apigenol, luteol, flavonol, naringenol, een essentiële olie en italidionen met verteringsbevorderend en diuretisch vermogen. Quercetol bevordert de ontstekingswerende en ontgiftende werking van de lever.
 
Fumaria officinalis (Duivenkervel) bezit antihistaminerge, anti-astmatische, antiserotoninerge en ontstekingswerende eigenschappen dankzij alkaloïden (fumarine). Fumaria werkt ook diuretisch, spasmolytisch en galregulerend door de aanwezigheid van kaliumzouten en flavonoïden.
 
Hyssopus officinalis (Hyssop) bezit antiseptische en verteringsbevorderende eigenschappen dankzij een essentiële olie, ketonen en terpenen. De bitterstof marrubine begunstigt het secretiebevorderend en expectorerend vermogen.

Indicatie

Zwarte aalbes en strobloem dragen bij tot de weerstand tegen omgevingsfactoren
Indicatie: Allergie, astma, rhinitis, huiduitslag (eczeem)

Gebruik van Soria Natural Composor 23 Rhinosor XXI

1 druppel/ kg lichaamsgewicht verdeeld over 3 doses/dag

Ingrediënten Soria Natural Composor 23 Rhinosor XXI

Samenstelling per 3 ml:
water, bevochtigingsmiddel: glycerine, gelyofiliseerd extract van melisse (Melissa officinalis L, blad) (427 mg), gelyofiliseerd extract van slaapmutsje (Eschscholtzia californica Cham, bovengrondse delen) (300 mg), gelyofiliseerd extract van zwarte bes (Ribes nigrum L, blad) (160 mg), gamma-cyclodextrines (91 mg), alfa-cycodextrines (73 mg), gelyofiliseerd extract van driekleurig viooltje (Viola tricolor L, bovengrondse delen) (71 mg), gelyofiliseerd extract van strobloem (Helichrysum italicum (Roth) G. Don, bloeiende toppen) (62 mg), gelyofiliseerd extract van duivenkervel (Fumaria officinalis L, bovengrondse delen) (52,5 mg), aroma: essentiële olie van hyssop (Hyssopus officinalis L, blad).

Waarschuwing

Bij de aanbevolen dosis zijn geen bijwerkingen gekend.
 
Bij langdurige overdosis kan de essentiële olie van Hyssopus convulsies veroorzaken.
 
Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Vanaf 2 jaar.
€ 19,75
€ 17,77
(€ 35,54 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Soria Natural Composor 23 Rhinosor XXI

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  composor Rhinosor

  Ik neem het elke keer als ik last krijg van mijn sinussen. Ik woon aan de zee en door de koude wind ben ik zeer gevoelig aan mijn sinussen. Door het onmiddellijk innemen van de druppels (3x dag) ben ik op één dag verlost van de druk in mijn sinussen. Ik heb het ook mee als ik op reis vertrek door de airco in het vliegtuig heb ik gemakkelijk last van sinussen. Het helpt geweldig en is naturrlijk produkt. Aanrader !

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Soria Natural Composor 23 Rhinosor XXI

  Soria Natural Composor 23 Rhinosor XXI 50 ml is een zachte en natuurlijke ondersteuning bij verkoudheid en neusklachten. Vergis je niet: dit is geen extra groot formaat (XXL), maar XXI, wat blijkbaar duidt op een nieuwe samenstelling die Soria Natural heeft ingevoerd en die de biologische beschikbaarheid van de werkzame stoffen zou verhogen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Soria Natural Composor 23 Rhinosor XXI kopen

Je kan Soria Natural Composor 23 Rhinosor XXI van het merk Soria Natural , geproduceerd door SORIA BEL , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Neus
Welzijn & Gezondheid > Allergie