Soria Natural Cyrasil 140 ml ampoules

€ 23,75
€ 19,00
Bespaar 20% (€ 4,75)
Op voorraad
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Soria Natural Cyrasil

Deze plantaardige oplossing is ideaal om het lichaam te zuiveren, voornamelijk de lever en de nieren.
Het stimuleert de vertering en de uitscheiding van afvalstoffen.

 • Zwarte radijs bevat zwavelhoudende heterosiden met galafvloei- en verteringsbevorderende eigenschappen
 • Artisjok beschermt de leverwerking dankzij de bitterstof cynarine. Enzymen in de verse plant bevorderen de galvloei en houden de cholesterol beter in balans.
 • Mariadistel bevat silymarine dat het herstel van het leverweefsel bevordert. Mariadistel helpt een ontregelde leverfunctie in evenwicht te brengen, bevordert de galvloei en helpt de cholesterol onder controle te houden.

 

Gebruik van Soria Natural Cyrasil

1 ampul per dag als onderhoudsbehandeling.

Bij zware maaltijd: 1 ampul voor de maaltijd en 1 ampul met enkele glazen water nadien.

Ingrediënten Soria Natural Cyrasil

Dop: sojalecithine verrijkt met fosfatidylcholine
Vial: geconcentreerd sap van zwarte radijs (10:1), artisjok (5:1) en mariadistel (5:1), ongeraffineerde ruwe rietsuiker, citroenzuur en citroenaroma, plantaardige glycerine
Soria Natural Cyrasil 140 ml ampoules
€ 23,75
€ 19,00

Laatste reviews en ervaringen met Soria natural cyrasil

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Soria Cyrasil 14 x 10 ml ampoules werden mij aanbevolen door mijn kinesist en osteopaat om de lever te ontgiften en dit 2 tot 3 keer/jaar een kuur te doen. Hij heeft zeer goede resultaten met zijn patiënten. Ik krijg nm. pijn aan de lever bij het nemen van cholesterol-medicatie.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Soms moeilijk te openen, de inhoud van het dopje, de poeder, valt niet altijd in het flesje, Of het een invloed heeft op de werking van de lever, weet ik niet? Maar als het zware avond is geweest zal ik het toch een paar dagen gebruiken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over het gebruik van cyrasil en doe twee maal per jaar een kuur van 14 dagen. Alleen de smaak van cyrasil valt wat tegen. Maar je went er wel aan.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een product dat echt aan te raden is bij een periode van feestjes, lekker eten en drinken. Zo worden lever en gal toch ontgift en heb je minder last van het vele eten en drinken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De ampoules zijn praktisch om te openen. Het product zelf is nogal zoet maar de werking is goed voor de lever. Kortom een kuur innemen maakt mij beter
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd ons aangeraden door een kennis omdat het alcohol sneller zou afbreken waardoor je een positieve alcoholcontrole kan vermijden. Wij nemen dit steeds mee op resto: eentje voor de maaltijd en 1 een half uur voor vertrek...

Soria Natural Cyrasil kopen

Je kan Soria Natural Cyrasil van het merk Soria Natural, geproduceerd door SORIA BEL, bestellen in België bij Farmaline via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Detox