Somatoline Cosmetic Homme Intensieve buik en buikzone nachtkuur 10™ 150 ml

€ 39,50
€ 31,21
(€ 20,81 / 100 ml)
Bespaar 21% (€ 8,29)

Omschrijving van Somatoline Cosmetic Homme Intensieve buik en buikzone nachtkuur 10™

De researchafdeling van Somatoline Cosmetic ontwikkelde de nieuwe Intensieve nachtkuur 10™ buik en buikzone voor mannen. Het werkt vanaf slechts 10 nachten en pakt typisch mannelijke vetophopingen aan op de buik en de taille (love handles). Met slechts één applicatie elke avond maakt het product gebruik van de nacht, omdat de huid dan het meest ontvankelijk is. De nieuwe, snelwerkende formule is verrijkt met specifieke werkzame bestanddelen die gekozen zijn wegens hun sterk afslankende werking vanaf slechts 10 nachten.

-bevordert vetoplossing en helpt plaatselijke vetophoping te verminderen;
-stimuleert microcirculatie.

Indicatie

Mannen met plaatselijke vetophoping op de taille, die weinig of geen tijd hebben om zich met lichaamsverzorging bezig te houden en die op zoek zijn naar een intensieve behandeling met slechts één applicatie elke avond.

Gebruik van Somatoline Cosmetic Homme Intensieve buik en buikzone nachtkuur 10™

Breng 10 opeenvolgende nachten elke avond voor het slapengaan een royale hoeveelheid product aan op de te behandelen zone. Masseer in met cirkelvormige bewegingen totdat de crème volledig opgenomen is. Regelmatig gebruik langer dan 10 nachten helpt om het verkregen resultaat te versterken. Niet vet.

Ingrediënten Somatoline Cosmetic Homme Intensieve buik en buikzone nachtkuur 10™

De innoverende formule bevat het MenRedux10-complex™, een nieuw complex met hooggedoseerde afslankende werkzame bestanddelen. Zijn frisse en sterke geur biedt onmiddellijk een gevoel van kracht en welbehagen.

Waarschuwing

Er is een placebogecontroleerd klinisch instrumenteel onderzoek uitgevoerd bij 90 mannen met oppervlakkige plaatselijke vetophoping op de buik en de taille. Uit de klinische instrumentele tests blijkt dat bij regelmatig en correct aanbrengen door inmasseren na 10 nachten behandeling: de buikomtrek tot 2 cm afneemt na 10 nachten met slechts één applicatie elke avond* (gemiddelde verkregen waarde voor 8 van de 26 mannen). Gemiddelde waarde voor de volledige steekproef: 1,1 cm; de afslankende doeltreffendheid versterkt wanneer de behandeling nog 10 nachten langer wordt toegepast.

*De afname in omtrek is het resultaat van de cosmetische remodellerende werking van het product tijdens het gebruik en gaat niet gepaard met gewichtsverlies. Verkrijgbare verpakkingen: Tube van 150ml en 300ml
€ 39,50
€ 31,21
(€ 20,81 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Somatoline Cosmetic Homme Intensieve buik en buikzone nachtkuur 10™

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  De Somatoline-buik voor mannen kan uiteindelijk helpen, maar zonder gewichtsverlies. Het herschept alleen de buik, maar het is beter om niet te veel bier te drinken.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullnonenone
  3/5

  resultaat is niet echt wat er beloofd wordt..... jammer! Tien dagen aangebracht zoals het moet en toch,niet veel verandering gezien!!! had er echt op gerekend,dju!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Hallo eerlijk gezegd is het product effectief, maar het is ook nodig om een klein dieet te maken, maar na 2 weken gebruik heb ik NIET zonder meer hetzelfde gevoel als in het begin

  Was deze beoordeling nuttig?

Somatoline Cosmetic Homme Intensieve buik en buikzone nachtkuur 10™ kopen

Je kan Somatoline Cosmetic Homme Intensieve buik en buikzone nachtkuur 10™ van het merk Somatoline Cosmetic, geproduceerd door BOLTON BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Mannen