Somatoline Drainerende Werking Tegen Eerste Cellulite 150 ml

€ 34,90
€ 31,41
(€ 20,94 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 3,49)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Somatoline Drainerende Werking Tegen Eerste Cellulite

Deze kuur is een cosmetische crème die diep binnendringt met een speciale formule om de effecten van hardnekkige cellulitis aan te pakken, vooral ter hoogte van de kritieke zones.

Werking 
  • helpt om de vetophopingen in de vetcellen los te maken en te verbranden (lipolyse);
  • voorkomt de ontwikkeling van vetcellen, om recidieven af te remmen, door de opslag van plaatselijke vetophopingen af te remmen (remming van vetopbouw);
  • bevordert de natuurlijke afdrijving van overtollig vocht.

Indicatie

Aanbevolen 
  • voor vrouwen met hardnekkige cellulitis, zichtbaar met het blote oog, met sinaasappelhuid en duidelijke vetkussentjes;
  • voor vrouwen die een aanvalsproduct zoeken, dat efficiënt is tegen hardnekkige cellulitis en recidieven afremt.

Gebruik van Somatoline Drainerende Werking Tegen Eerste Cellulite

Breng elke dag de juiste dosis product aan op de lichaamszones met de hardnekkige cellulitis. Bevorder de penetratie door middel van lichte cirkelvormige massage en masseer vervolgens de dijen door druk uit te oefenen van onder naar boven. 

Het product moet 4 weken regelmatig worden gebruikt om de beste resultaten te verkrijgen. Na enkele minuten massage kunt u een gevoel van warmte ervaren. Dat kan gepaard gaan met een licht tintelend gevoel. De huid kan tijdelijk rood worden. Het optreden en de intensiteit van die mogelijke reacties zijn afhankelijk van de individuele gevoeligheid. De reacties verdwijnen altijd binnen een half uur. Het zijn tekens van de vernieuwende cosmetische werking van het product. Die verschijnselen gaan voorbij en mogen niet worden verward met een overgevoeligheidsreactie op het product. In geval van overmatige roodheid wast u de huid overvloedig met koud water. Was de handen zorgvuldig na gebruik.

Ingrediënten Somatoline Drainerende Werking Tegen Eerste Cellulite

Werkzame bestanddelen 
Somatoline Cosmetic tegen Cellulitis bevat het Phytocellactive-complex, dat bestaat uit cafeïne in een dosis van 5%, escine en quinoa-extract, die synergetisch werken voor een drievoudige werking. Bovendien wordt de werkzaamheid van het Phytocellactive-complex versterkt door een unieke cryothermische werking (warm-koudeffect), die:
  • de onderhuidse microcirculatie stimuleert en zo de stofwisseling die cellulitis op natuurlijke wijze oplost, reactiveert;
  • helpt om de huid ontvankelijker te maken zodat de werkzame stoffen beter binnendringen.

Waarschuwing

Uit klinisch instrumenteel onderzoek uitgevoerd bij 40 vrouwen blijkt dat applicatie door inmasseren van Beginnende cellulite – Drainerende werking van Somatoline Cosmetic: 

-overtollige vochtophoping vermindert; 
-sinaasappelhuid vermindert in 4 weken (beoordeling van het verbeterde aspect van de huid); 
-het huidweefsel stimuleert en verstevigt na 4 weken aanbrengen; 
-de sinaasappelhuid gladder maakt en zichtbaar de rondingen remodelleert. 

*De afname is het resultaat van de cosmetische werking van het product tijdens het gebruik, wat geen gewichtsverlies veroorzaakt. Verkrijgbare verpakking: Airless doseerfles van 150ml
€ 34,90
€ 31,41
(€ 20,94 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Somatoline Drainerende Werking Tegen Eerste Cellulite kopen

Je kan Somatoline Drainerende Werking Tegen Eerste Cellulite van het merk Somatoline Cosmetic, geproduceerd door BOLTON BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Cellulitis > Lokale applicatie