Solenium Intense 112 capsules

€ 33,90
€ 25,43
Bespaar 25% (€ 8,47)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 31/01/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Solenium Intense 112 capsules

Omschrijving van Solenium Intense

Solenium INTENSE voedt de huid en behoudt zijn jeudig voorkomen, wat een stralende zomerkleur geeft! Solenium INTENSE is rijk aan omega-6, vitamine PP, betacaroteen en antioxidanten.
- Zeer volledige samenstelling
- Voor alle huidtypen
- Capsules van maritieme-oorsprong

Teunisbloemolie : plantaardige olie rijk aan gamma-linoleenzuur. 
Saffloerolie : plantaardige olie rijk aan essentiële vetzuren. 
Betacaroteen : is de voorloper van vitamine A en is aanwezig in wortelen. 
Lycopeen : sterk antioxidans, afkomstig uit tomaten. 
Selenium : beschermt de celwand tegen vrije radicalen. 
Vitamine PP

Indicatie

Solenium INTENSE is rijk aan omega-6, vitamine PP, betacaroteen en antioxidanten.

Gebruik van Solenium Intense

1 capsule 's morgens en 's avonds doorslikken met een groot glas water.  De capsules innemen 2 weken voor en tijdens de periode van blootstelling aan zon en UV-stralen. Om de stralende tint langer te behouden, mag de inname verlengd worden 2 weken na de blootstelling.
Niet meer dan 2 capsules per dag innemen.

Ingrediënten Solenium Intense

Teunisbloemolie (Oenothera biennis) (9% GLZ) 500 mg - Saffloerolie (Carthamus tinctorius) 135 mg - Vitamine PP 24 mg (2 capsules per dag komen overeen met 48 mg, hetzij 300% van de NRV*) - Vitamine E 10 mg (2 capsules per dag komen overeen met 20 mg, hetzij 167% van de NRV*) - Betacaroteen 3,6 mg (2 capsules per dag komen overeen met 1,2 mg equivalent-vitamine A, hetzij 150% van de NRV*) - Lycopeen 2 mg - Selenium 40 μg (2 capsules per dag komen overeen met 80 μg, hetzij 145% van de NRV*) - Vulstof : silicium dioxide - Capsule : visgelatine, glycerol, water, kleurstoffen : bruin ijzeroxyde, rood ijzeroxyde. *NRV = Nutrient Reference Values (voedingswaardereferenties)

Waarschuwing

Solenium INTENSE beschermt niet tegen de schadelijke zon en UV-stralen. Het gebruik van een zonnecrème blijft dus noodzakelijk. VOEDINGSSUPPLEMENT. Mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Zwangerschap en borstvoeding : tijdens deze perioden is de inname van solenium INTENSE te vermijden
Solenium Intense 112 capsules
€ 33,90
€ 25,43

Laatste reviews en ervaringen met Solenium intense

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goede behandeling met deze pillen tegen zonneallergid. Ik neem het al meerdere jaren 1week voor de vakantie op vakantie en de week nadien. Mooiere bruine kleur!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dankzij dit product verbrand bijna niet op vakantie en word ik echt veel mooier bruin. Zonder dit product zou ik enkel verbranden en dan terug wit worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product! Ik heb dit vorig jaar ook besteld via de website en was hier zeer tevreden van. Ook de levering was snel. Zeker een aanrader voor zij die last hebben van een gevoelige huid in de zon.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het helpt om zon allergie te verminderen maar je moet het minstens 14 dagen voor de blootstelling aan de zon beginnen in te nemen en ook nog tijdens de blootstelling. ik ben zeer tevreden van het product en neem het al verschillende jaren in . Mijn bruine kleur blijft ook langer behouden . Zeker een aanrader !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  is een heel goed product. ik blijf echt heel veel langer bruin na mijn vakantie. het bruinen gaat ook gemakkelijker en je krijgt een dieper bruine teint ervan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super product. Ik gebruik het al verschillende jaren en heb veel minder last van mijn gevoelige huid als ik op tijd met deze capsules begin. Opgelet, het vervangt geen zonnecrème, maar mijn huid is minder gevoelig en beter voorbereidt op de zon als we op vakantie vertrekken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geen zonnebrand meer...,neem dit medicament vanaf begin april tot eind september. Vroeger altijd zonnebrand....sinds ik solenium 2x per dag neem, geen last meer!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben een bleek type en ik verbrand snel. De enige kleur die vroeger te zien was is rood. Eens ik terug van vakantie was dan zag je niks meer. Maar met dit product krijg ik toch wel een kleurtje. Dit is natuurlijk niet te vergelijken met mensen die heel mooi bruin worden, maar er is wel duidelijk een verschil te zien. Nu zien familie en vrienden dat ik op vakantie ben geweest en vroeger nooit!

Solenium Intense kopen

Je kan Solenium Intense van het merk Tilman, geproduceerd door TILMAN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Voedingssupplementen Huid > Zon
Vitamines & Voedingssupplementen > Zon
Welzijn & Gezondheid > Huid > Zon
Schoonheid & Hygiëne > Zon > Supplementen