€ 13,50
€ 11,48
(€ 114,80 / 100 ml)
Bespaar 15% (€ 2,02)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Snoreeze Neusspray

Snoreeze Neusspray smeert de neusholtes en maakt ze vrij om zo de luchtstroom te verbeteren. De neusspray kan langdurig worden gebruikt. Bovendien kan de neusspray gelijktijdig worden gebruikt met de Keelspray (of Keelstrips/Mondspoeling).

Indicatie

Wat is snurken?
Snurken is het geluid dat ontstaat als tijdens het slapen de zachte weefsels in de mond, keel en neus gaan trillen. Tijdens het slapen ontspannen de spieren in de mond, keel en neus zich en kunnen de weefsels verslappen. Als de luchtstroom (ademhaling) langs deze weefsels gaat, ontstaan er hoorbare trillingen: het snurken.

Wat is de belangrijkste oorzaak van snurken?

We onderscheiden 3 belangrijke types:

1. Keelsnurken
De belangrijkste oorzaken van snurken is het ontspannen van de zachte weefsels achter in de keel (75% van de geval- len). Dit vernauwt de luchtwegen, en zorgt ervoor dat de weefsels gaan trillen. Als je vooral snurkt als je op je rug ligt, dan ben je waar- schijnlijk een keelsnurker.

2. Verstopte neus
Een andere bekende oorzaak is de verstopte neus als gevolg van een verkoudheid of allergie (25% van de gevallen). Een verstopte neus kan leiden tot slapen met open mond, waardoor je mogelijk gaat snurken.

3. Combinatie van keelsnurken en een verstopte neus
Je kunt ook gaan snurken door de combinatie van zowel keelsnurken als een verstopte neus.

Gebruik van Snoreeze Neusspray

1. Schudden voor gebruik.
2. Hoofd achterover houden en 1 maal in elke neusholte spuiten.

Niet eten of drinken na gebruik. Indien u toch eet of drinkt, de handeling herhalen. Doeltreffender als u voor het slapen gaan geen alcohol meer drinkt.

Ingrediënten Snoreeze Neusspray

Gezuiverd water, oppervlakteactieve stoffen (sorbitanstearaat en polysorbaat 60), glycerine, calendula extract, guar hydroxypropyltrimonium chloride, xanthaangom, derivaat van cellulosegom, natriumchloride, essentiële oliën van rode tijm, essentiële oliën van lavendel, menthyllactaat.

Waarschuwing

Raadpleeg uw arts bij zwangerschap.
Snoreeze Neusspray 10 ml
€ 13,50
€ 11,48
(€ 114,80 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Snoreeze neusspray

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Als je snurkt en het komt vanuit de neusholte dan helpt het , komt het gesnurk vanuit de keel dan gebruik je beter snoreese keelspray. Ik merk ook dat het werkt tegen slijmen .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dank zij deze neusdruppels die mijn man gebruikt kan hij weer vrij adem halen hij heeft er ook geen last van en kan ik weer van een goede nachtrust genieten
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Zowel mijn man als ik zijn zware snurkers en hebben met veel plezier snoreeze neusspray uitgetest.Spijtig genoeg is geen van ons beiden minder gaan snurken,het had helemaal geen enkel effect.Zelfs met een extra keer sprayen,werd er geen resultaat behaald.Ook de geur van snoreeze is niet echt aangenaam.Voor ons niet voor herhaling vatbaar.

Snoreeze Neusspray kopen

Je kan Snoreeze Neusspray van het merk Snoreeze, geproduceerd door CARESSE COSMETICS BV , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Welzijn & Gezondheid > Snurken