€ 12,50
€ 11,00
Bespaar 12% (€ 1,50)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Sleepzz Melatonine

Sleepzz Melatonine vullen de lichaamseigen melatonine aan en helpen de inslaaptijd te verkorten. Bij het slaap-waakritme speelt de productie van melatonine een belangrijke rol.

Melatonine is een lichaamseigen stof die in onze pijnappelklier wordt aangemaakt. De aanmaak van melatonine in ons lichaam kan met de tijd verandere, met het ouder worden of bij het krijgen van een jetlag. 

Het is een smelttablet met een prettige, zachte smaak.

Gebruik van Sleepzz Melatonine

 1 – 2 uur voor het slapen gaan 1 melatoninetablet innemen, nooit na 12u.

Voor een goede opname wordt aanbevolen de tabletjes onder de tong te laten smelten.

Houd bij voorkeur een vast tijdstip aan.

Ingrediënten Sleepzz Melatonine

Vulstoffen (lactose monohydraat, microkristallijne cellulose), glansmiddel (magnesium-stearaat), melatonine.

Waarschuwing

Vanwege voorbereidingen op veranderende nationale wetgeving betreffende het doseeradvies, kan het zijn dat sommige verpakkingen van Sleepzz Original een afwijkend doseeradvies vermelden (tot 3 tabletjes / tot 0,3 mg). Bovenstaand doseeradvies (naar behoefte tot 5 mg) is het nu geldende officiële advies en is het uitgangspunt van de informatie op deze pagina.

Het wordt niet geadviseerd bij overgevoeligheid, kinderen tot 2 jaar, mensen met auto-immuunziekte, zwangere vrouwen en bij borstvoeding.
Sleepzz Melatonine 100 tabletten
€ 12,50
€ 11,00

Laatste reviews en ervaringen met Sleepzz melatonine

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  MELATONINE IS EEN VOEDINGSSUPPLEMENT JE MA ER 1 VAN NEMEN 1 A 2 UUR VOOR SLAPEN MET EEN GLAS WATER. JE MAG NIET OVERSCHRIJDEN
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  La melatonine est une hormone que le corps secrète et qui favorise l'endormissement. Avec l'âge, le stress ou autre, on en fabrique moins. Dès lors, c'est un. On compromis.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Heeft bij mij niet veel effect en je mag er niet meet dan 1 voor een uur dat je gaat slapen innemen daar ben ik niet zo tervreden over misschien wat langer proberen maar dit vind ik geen aanrader spijtig
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  ik probeer, op aanraden van de huisdokter dit middel uit, ik neem het in een half uur voor het slapen om vlotter in te slapen. Het resultaat is niet echt voelbaar, maar ik neem het verder in, in de hoop geen slaapmedicatie meer nodig te hebben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit helpt mij om in slaap te geraken omdat mijn lichaam weerstand bied om te slapen of ik slaap te kort en sta moe op en nu niet meer, dus raad ik het aan om te proberen alsslechte slaper
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben een heel slechte inslaper en heb al zoveel geprobeerd maar sleepzz melatonine helpt me toch beter inslapen! Ik neem één pilleke twee uur voor ik ga slapen en nu val ik steeds rond dezelfde tijd in slaap!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had hier eerlijk gezegd wat meer van verwacht. Ik ging ervan uit dat je door deze pilletjes sneller in slaap kon komen, bijvoorbeeld op een lange vlucht. Bij mij is dit evenwel niet het geval. Ik werd zelfs niet eens slaperig. Wat ik wel gemerkt heb, is dat als je eenmaal in slaap raakt je wel dieper slaapt dan anders. Dat is dan ook wel weer een pluspunt.

Sleepzz Melatonine kopen

Je kan Sleepzz Melatonine van het merk Sleepzz, geproduceerd door VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress