€ 12,50
€ 11,13
Bespaar 11% (€ 1,37)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Sleepzz Melatonine

Sleepzz Melatonine vullen de lichaamseigen melatonine aan en helpen de inslaaptijd te verkorten. Bij het slaap-waakritme speelt de productie van melatonine een belangrijke rol.

Melatonine is een lichaamseigen stof die in onze pijnappelklier wordt aangemaakt. De aanmaak van melatonine in ons lichaam kan met de tijd verandere, met het ouder worden of bij het krijgen van een jetlag. 

Het is een smelttablet met een prettige, zachte smaak.

Gebruik van Sleepzz Melatonine

 1 – 2 uur voor het slapen gaan 1 melatoninetablet innemen, nooit na 12u.

Voor een goede opname wordt aanbevolen de tabletjes onder de tong te laten smelten.

Houd bij voorkeur een vast tijdstip aan.

Ingrediënten Sleepzz Melatonine

Vulstoffen (lactose monohydraat, microkristallijne cellulose), glansmiddel (magnesium-stearaat), melatonine.

Waarschuwing

Vanwege voorbereidingen op veranderende nationale wetgeving betreffende het doseeradvies, kan het zijn dat sommige verpakkingen van Sleepzz Original een afwijkend doseeradvies vermelden (tot 3 tabletjes / tot 0,3 mg). Bovenstaand doseeradvies (naar behoefte tot 5 mg) is het nu geldende officiële advies en is het uitgangspunt van de informatie op deze pagina.

Het wordt niet geadviseerd bij overgevoeligheid, kinderen tot 2 jaar, mensen met auto-immuunziekte, zwangere vrouwen en bij borstvoeding.
€ 12,50
€ 11,13
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Sleepzz Melatonine

Schrijf een review
 • fullfullfullnonenone
  3/5
  Beoordeeld door
   

  MELATONINE IS EEN VOEDINGSSUPPLEMENT JE MA ER 1 VAN NEMEN 1 A 2 UUR VOOR SLAPEN MET EEN GLAS WATER. JE MAG NIET OVERSCHRIJDEN

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  La melatonine est une hormone que le corps secrète et qui favorise l'endormissement. Avec l'âge, le stress ou autre, on en fabrique moins. Dès lors, c'est un. On compromis.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullnonenonenone
  2/5
  Beoordeeld door
   

  Heeft bij mij niet veel effect en je mag er niet meet dan 1 voor een uur dat je gaat slapen innemen daar ben ik niet zo tervreden over misschien wat langer proberen maar dit vind ik geen aanrader spijtig

  Was deze beoordeling nuttig?

Sleepzz Melatonine kopen

Je kan Sleepzz Melatonine van het merk Sleepzz, geproduceerd door VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Sleepzz Melatonine of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress