€ 14,90
€ 13,11
Bespaar 12% (€ 1,79)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Sleepzz Melatonine Plus

Melatonine is een lichaamseigen stof die wordt aangemaakt in de pijnappelklier bij schemering of duisternis.
Eigen aanmaak van melatonine kan verstoord worden door een verstoord dag- en nachtritme ten gevolge van beeldschermen (TV, laptop, smartphones), jetlag, ploegdiensten en het ouder worden.
Sleepzz Melatonine Plus is een voedingssupplement voor mensen die een gezonde slaap willen behouden.*
Sleepzz Melatonine Plus bevat naast melatonine, ook L-tryptofaan, vitamine B3, B5 en B6 en is verrijkt met Eschscholzia Californica.
*Eschscholzia californica (slaapmutsje) ondersteunt de natuurlijke kwaliteit van de slaap.

Indicatie

Voor mensen die een gezonde slaap willen behouden

Gebruik van Sleepzz Melatonine Plus

1 à 2 uur voor het slapen gaan 1 tablet met een glas water innemen

Ingrediënten Sleepzz Melatonine Plus

L-tryptofaan, slaapmutsje extract, vulstof (cellulose), L-lysine, bevochtigingsmiddel (vernette natriumcarboxymethylcellulose), verstevigingsmiddel (tricalciumfosfaat), nicotinamide, glansmiddelen (stearinezuur, magnesiumstearaat, schellak), antiklontermiddel (siliciumdioxide), calcium pantothenaat, pyridoxine HCl, verstevigingsmiddel (hydroxypropylcellulose), bevochtigingsmiddel (glycerol), melatonine

Waarschuwing

Het gebruik wordt afgeraden:
- Bij kinderen onder de 18 jaar
- Overgevoeligheid
- Gebruik van antidepressiva, alcohol en benzodiazepines
- Bij auto-immuunziekten
- Zwangere vrouwen en borstvoeding.

Bij twijfel, raadpleeg uw arts.
€ 14,90
€ 13,11

Laatste reviews en ervaringen met Sleepzz melatonine plus

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na veel suplementen proberen heeft deze bij mij het beste resultaat. Eindelijk een betere nachtrust...zowel het inslapen als het doorslapen is verbetert.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit middel helpt mij wel om beter in te slapen.Het helpt beter dan Meta Sleep.Waarom moet je altijd 150 karakters opschrijven om het te kunnen doorsturen
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product om in slaap te vallen, het werkt echt! Er zit zelfs kalifornië papaver in, je voelt je 1 tot 2 uur na inname echt ontspannen en je valt op natuurlijke wijze in slaap! Veel effectiever dan ontspannende kruidenthee, om zonder aarzelen te proberen:)
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  sleeepzz melatonine is een gemiddeld product; ik ben er nog niet in geslaagd om de juiste dosering te vinden om me te laten slapen. Misschien kan het product beter zijn voor andere mensen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitermate tevreden van Melatonie Plus +L-Trypne aan. Mijn homeopaat raadde mij dat aan.Ik heb het reeds aangeraden aan andere personen. Werkelijk zeer goed product en zeker geen echt slaapmiddel, het is een NATUURLIJK product. Content en blij er mee. Liliane
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Kan al een tijd zeer moeilijk in slaap geraken maar sinds ik een pil van Sleepzz inneem en dit tussen de 30 minuten en 1 uur vóór het slapen ga, geraak ik wel vlugger in slaap. Hoop dat dit wel blijft voor de volgende dagen, voor mensen met slecht inslapen zekers het proberen waard.

Sleepzz Melatonine Plus kopen

Je kan Sleepzz Melatonine Plus van het merk Sleepzz, geproduceerd door VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress