Skyn Large Condooms 10 stuks

€ 12,40
€ 11,16
Bespaar 10% (€ 1,24)

Omschrijving van Skyn Large Condooms

SKYN® condooms zijn … ?
Manix SKYN® is een merk van revolutionaire condooms die volgens een wetenschappelijke formule worden gemaakt van polyisopreen. Omdat dit materiaal geen latex (of natuurrubber) bevat, zorgen SKYN® condooms voor een zachter en natuurlijker gevoel.
Zonder latex
SKYN® condooms bevatten geen latex van natuurrubber en zijn geschikt voor personen met een (veronderstelde) latexallergie.

Indicatie

Eerste grootformaat condoom in polyisopreen
Voor al wie wat te krap zit in onze SKYN® Original, maar toch het gevoel wil hebben of hij niets aanheeft
Nominale breedte: 56 mm

Waarschuwing

*Volg altijd de gebruiksaanwijzing in het pakje. CORRECT GEBRUIKTE SKYN® CONDOOMS BESCHERMEN EFFICIËNT TEGEN ZWANGERSCHAP OF SEKSUEEL OVERDRAAGBARE AANDOENINGEN. GEEN ENKEL VOORBEHOEDMIDDEL GARANDEERT 100% BESCHERMING. Een condoom mag maar één keer gebruikt worden.
Skyn Large Condooms 10 stuks
€ 12,40
€ 11,16

Laatste reviews en ervaringen met Skyn large condooms

Schrijf een review
  • 4/5
    Beoordeeld door
     
    Niet veel groter dan standaardcondooms van Durex, maar toch iets aangenamer voor de breder geschapen man. In tegenstelling tot de XL Power condooms van Durex, merk ik dat deze veel minder scheuren, en dat ze alleszins veel comfortabeler zijn.

Skyn Large Condooms kopen

Je kan Skyn Large Condooms van het merk Manix, geproduceerd door PATCH PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Manix Skyn of via de volgende categorie:
Seksualiteit > Condooms
50+ > Seksualiteit > Voorbehoedsmiddelen