€ 39,00
€ 30,42
Bespaar 22% (€ 8,58)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 31/05/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Sissel Zitkussen Sitfit Plus Zwart + Pomp

Bevordert een actieve en ergonomische zitpositie. Actief zitten versterkt de spieren van de rug zonder het doen van oefeningen. Optimaliseert de zithouding, en versterkt de spieren in voeten, benen en onderlichaam. U gaat automatisch rechter zitten. Met de ronde zijde naar voren zit u actief. Draait u de SitFit Plus om dan kunt u langdurig op de SitFit Plus zitten en worden uw dijbenen extra ondersteund voor meer stabiliteit.
Drukverdeling naar wens te regelen.
 
Latexvrij
Beschikbaar in volgende maat:  ø 37 cm
Verkrijgbare kleuren: rood, blauw, grijs, turqoise en zwart
Inclusief pomp
Inclusief poster met oefeningen

Indicatie

Zitkussen met 2 functies: actief en passief zitten.
Sissel Zitkussen Sitfit Plus Zwart + Pomp 1 stuk
€ 39,00
€ 30,42

Laatste reviews en ervaringen met Sissel zitkussen sitfit plus zwart + pomp

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Echt een geweldig zitkussen. Ik heb het al een tweetal weken en kan er niet meer zonder! Ik heb het kussen aangeraden aan iemand op het werk waarna deze persoon maar zelfs ook andere mensen er ook al eentje hebben aangeschaft. Kortom, het kussen is meer dan uw geld waard!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zowel het kussen als het bijgeleverde pompje, nu twee weken in gebruik, voldoen prima. Het vorige Sissel Sitfitkussentje was na twee jaar gescheurd op de naad dus ik ben benieuwd of het nieuwe kussentje langer meegaat. De levering was perfect en snel na de gedane bestelling!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ZEER COMFORTABEL OM OP TE ZITTEN NA EEN TIJDJE KAN JE ER NIET MEER ZONDER!IK VERTEL HET AAN MIJN COLLEGA'S DIE HET OOK UITPROBEREN EN DIT OOK VOOR ZICHZELF WILLEN KOPEN VANDAAR DAT IK ER OOK WEL REGELMATIG BESTEL .
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Valt een beetje klein uit voor een grote meid als ik. Verder zit het kussen goed en is het naar believen op te pompen. Het was snel thuisbezorgd en keurig verpakt.

Sissel Zitkussen Sitfit Plus Zwart + Pomp kopen

Je kan Sissel Zitkussen Sitfit Plus Zwart + Pomp van het merk Sissel, geproduceerd door SISSEL BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Gezonde Houding