Similase Total 15 St capsules

€ 9,99
€ 7,99
Bespaar 20% (€ 2,00)
Op voorraad
Promotie

-20% korting geldig t.e.m. 31/12/2016

Omschrijving van Similase Total

Om te kunnen leven en functioneren, hebben we voedsel nodig. Dit voedsel moet eerst in het spijsverteringskanaal ontbonden worden tot eenvoudige bouwstenen die via het darmslijmvlies in het bloed opgenomen kunnen worden. Deze activiteit start vanaf het moment dat we ruiken of zien wat er op tafel komt, tot vele uren na het kauwen van het laatste voedsel. Gedurende al die tijd worden er enzymen geproduceerd die de vertering katalyseren of versnellen. De meeste enzymen die we zelf produceren zijn slechts optimaal actief in een zeer beperkte zuurgraad. 

Dankzij de enzymen halen we de maximale energie uit het voedsel en wordt voorkomen dat onverteerde voedselresten in de darmen worden opgestapeld. De verteringsfunctie kan ondersteund worden door middel van extra verteringsenzymen. 

Eigenschappen van Similase® 
-Similase® bevat plantaardige enzymen. Plantaardige enzymen (uit schimmels zoals Aspergillus oryzae) verdienen de voorkeur boven enzymen van dierlijke oorsprong. 
In tegenstelling tot enzymen van dierlijke oorsprong, enkel werkzaam binnen beperkte pH-grenzen, zijn de plantenenzymen in Similase® actief in zowel zure als basische milieus (pH-waarden van 2-12). 
-Ondanks dat ze microbiologisch afgeleid zijn, bevatten de plantenzymen geen microbiologisch residu en zijn ze dus een zuiver en puur product. 
-Alle referenties van het Similase® -gamma worden afgevuld in vegetarische capsules (vegicaps). 
-Similase® is ook verkrijgbaar in blisterverpakking (15 capsules), handig om mee te nemen.

Indicatie

Breed spectrum van digestieve enzymen (vetten, koolhydraten en eiwitten), Similase® Total bevat ook gemberextract ter ondersteuning van de vertering.

Gebruik van Similase Total

1 capsule tijdens of net na de (hoofd)maaltijd of zoals aanbevolen

Ingrediënten Similase Total

INGREDIENTEN PER CAPSULE 
Protease 41000 FCC units 
Cellulase 1750 FCC units 
Amylase 1400 FCC units 
Alpha galactosidase 300 FCC units 
Maltase 16050 FCC units 
Lactase 340 FCC units 
Lipase 1050 FCC units 
Invertase 150 INVU 
Fytase 0,85 PU 
Sojalecithine 50 mg 
Gemberextract (Zingiber officinalis) 

Hulpstoffen: hydroxypropylmethylcellulose (capsule), dicalciumfosfaat, magnesiumstearaat, siliciumdioxide

Waarschuwing

Niet te gebruiken bij gastritis, maag- of duodenumzweren.
Similase Total 15 St capsules
€ 9,99
€ 7,99

Laatste reviews en ervaringen met Similase total

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het product gebruik ik voor het eerst. Lijkt mij een grote variatie aan enzymen te bevatten Zal later een beter zicht op hebben; heb nog geen ondervinding.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Similase Total na een zware maaltijd, als ik voel dat mijn maag moeilijk verteert. Is een heel natuurlijk product waar ik tevreden over ben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb dit supplement als probeersel bij bestelling ontvangen. Na een moeilijk verteerbare maaltijd genomen, werkt verrassend snel, zonder bijwerking. Zeker aan te bevelen als een natuurlijk product bij moeilijk of vertraagde spijsvertering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed produkt,en de vertering gaat veel beter Vroeger kon ik bijna niets eten,daar het uren op mijn maag lag te draaien Met die similase is dat allemaal opgelost.

Similase Total kopen

Je kan Similase Total van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM, bestellen in België bij Farmaline via de verzameling Similase Total of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering
Welzijn & Gezondheid > Reisapotheek > Maag-Darm Problemen