€ 18,99
€ 15,38
(€ 15,38 / 100 ml)
Bespaar 19% (€ 3,61)
Promotie -19% korting geldig t.e.m. 30/06/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Silikom Once Spray Anti-Luizen

Vernietigt luizen en neten bij volwassenen en kinderen vanaf 6 maanden.
Vernietigt luizen en neten in 15 minuten. Vloeibare gel. In slechts 1 ('once') snelle behandeling.


Silikom® Once Spray Gel is een vloeibare gel in een handig sprayformaat. De gemakkelijk te gebruiken helpt om Silikom Once Spray Gel rechtstreeks op het hoofd en het haar aan te brengen, zelfs op plaatsen die moeilijk te bereiken zijn. Het is een oplossing die uiterst werkzaam is tegen luizen en neten. Silikom Once Spray Gel bevat dimeticon 100.000 cST 4% w/w. Dimeticon is geen chemisch gig. Het product bevat ook Penetrol, (Nerolidol), PEG/PPG Dimeticon copolymer, Silicasilylaat. Silikom Once Spray Gel immobiliseert de luis onomkeerbaar, die sterft door darmbreuk of van de honger. Het werkt door fysieke verstikking van de luis en bevat ook Penetrol dat het product helpt de neet binnen te dringen en die te doden. Het is bewezen dat Silikom Once Spray Gel werkt met slechts één enkele applicatie. Er moet echter één week na de toediening een controle uitgevoerd worden om na te gaan dat er geen luizen of neten ontsnapt zijn. Als er levende luizen ontdekt worden, kan de behandeling opnieuw toegepast worden. De gel is veilig en kan zo vaak als nodig worden gebruikt zonder dat de luizen resistent worden.

Indicatie

Bewaring:
-Buiten het bereik en het zicht van kinderen houden.
- De gel in de oorspronkelijke verpakking bewaren. Onder 25° C bewaren.
- Niet gebruiken na de vervaldatum die vermeld staat op de verpakking.
- Men moet opletten voor uitglijden als men Silikom® Once Spray Gel gemorst heeft op de grond.
- Na gebruik kan de lege verpakking gerecycleerd worden.

Gebruik van Silikom Once Spray Anti-Luizen

1) Bedek de schouders met een handdoek.
2) De fles goed schudden voor elk gebruik.
3) Houd de spray op ongeveer 10 cm van het haar en verstuif voorzichtig op een
gelijkmatige manier voldoende oplossing op DROOG HAAR zodat de hoofdhuid en
het haar volledig bedekt zijn.
4) Zorg ervoor dat u niet in de ogen of het gezicht spuit en adem de spray niet in.
5) Verspreid de vloeistof gelijkmatig met de vingers of met een gewone kam van
de haarwortels tot de haarpunten.
6) Minstens 15 minuten (of langer, indien gewenst) laten inwerken.
7) Rechtstreeks shampoo op het haar aanbrengen zonder het haar eerst nat te maken. Grondig inmasseren en daarna met water spoelen. Deze procedure herhalen en vervolgens conditioner aanbrengen, spoelen en drogen. Silikom® Once Spray Gel bevat antischuimmiddelen, zodat de shampoo niet gemakkelijk zal schuimen. De volledige procedure zo nodig herhalen en niet vergeten de shampoo rechtstreeks op droog haar aan te brengen.

Ingrediënten Silikom Once Spray Anti-Luizen

Silikom® Once Spray Gel bevat dimeticon 100.000 cSt 4% w/w. Dimeticon is geen chemisch gif. Het product bevat ook Penetrol™, siliconeoliën en verdikkingsmiddelen.

Bijwerkingen van Silikom Once Spray Anti-Luizen

Bij gebruik van Silikom ® Once Spray Gel kan afschilfering van de hoofd huid, jeuk en lichte irritatie rond de ogen optreden. Gebruik Silikom® Once Spray Gel niet voort als huiduitslag of andere tekenen van overgevoeligheid optreden. Was de huid met water en zeep en raadpleeg uw arts of uw apotheker. Als u een bijwerking opmerkt , stop dan met het gebruik van dit product en raadpleeg uw arts of apotheker.

Waarschuwing

-Gebruik Silikom® Once Spray Gel niet als u over gevoelig bent voor één van de vermelde bestanddelen; op een beschadigde huid of bij kinderen jonger dan 6 maanden.
- Silikom® Once Spray Gel is glibberig. Bad kuipen, douchehokjes ,enz. kunnen glad zijn wanneer het haar met dit product werd gewassen. Wees voorzichtig. Spoel resterend product weg met warm water en detergent.
- Uitsluitend voor uitwendig gebruik .
- Aanraking met de ogen vermijden. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen. Bij aanhoudende oogirritatie een arts raadplegen.
- Als u per ongeluk een beetje oplossing hebt ingeslikt, moet u zo snel mogelijk een arts raadplegen. Neem de verpakking mee om te tonen welk product u hebt ingeslikt.
- Oppervlakken die in contact komen met de gel kunnen echter glad worden en dit kan invloed hebben op uw grip , tenzij u uw handen grondig wast .
Silikom Once Spray Anti-Luizen 100 ml
€ 18,99
€ 15,38
(€ 15,38 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Silikom once spray anti-luizen

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fantastisch product. Je gebruikt het sowieso bedt wel 3 keer maar gegarandeerd geen probleem meer nadien. Makkelijk aan te brengen en je bespaart bovendien een pak tijd met de 15' spray
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Uiterst werkzame behandeling. Na 1 max. 2 behandelingen luizenvrij.. wel een vettige bedoening. Haar is nog een tijd sticky... maar belangrijkste is dat de luizrn dood zijn
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk in gebruik na 1 keer te gebruiken waren de luizen weg !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  idem produkt als de gewone silicom maar vettiger en een dikkere laag me dunkt. Maar is ideaal als je op de laatste nip nare ontdekking doet. Altijd goed in voorraad te hebben.

Silikom Once Spray Anti-Luizen kopen

Je kan Silikom Once Spray Anti-Luizen van het merk Silikom, geproduceerd door EG NV , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Silikom Luizen of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Anti-Luizen
Welzijn & Gezondheid > Anti-Luizen