€ 18,99
€ 15,57
(€ 10,38 / 100 ml)
Bespaar 18% (€ 3,42)
Promotie -18% korting geldig t.e.m. 31/03/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Silikom Anti-Luizen

Silikom Lotion is een eenvoudige en geschikte manier om de oplossing aan te brengen. Het is een oplossing die uiterst werkzaam is tegen luizen en neten. Silikom Lotion bevat dimethicone 4% w/w. Dimethicone is geen chemisch gif. Het immobiliseert de luis onomkeerbaar, die sterft door darmbreuk of van de honger. Het andere bestanddeel van dit product is Cyclomethicone 5. Cyclomethicone 5 is een drager die verdampt na aanbrenging, waardoor dimethicone achterblijft om de luis te doden. Silikom® Lotion is een heldere, kleurloze oplossing, beschikbaar in lotion van 150 ml. Het is ook te verkrijgen onder de vorm van een spray (100 ml).


Gebruik van Silikom Anti-Luizen

Silikom ® Lotion is geschikt voor volwassenen en kinderen ouder dan 6 maanden.

Opmerking: Als een gezinslid getroffen werd door hoofdluizen, controleert u alle andere gezinsleden en behandelt u gelijktijdig alle andere gevallen van levende hoofdluizen die u hebt opgemerkt.

Gebruiksinstructies:
- Verdeel op een gelijkmatige manier voldoende oplossing op DROOG HAAR zodat de hoofdhuid en het haar volledig bedekt zijn. Vermijd contact met de ogen en het gezicht.
- Verspreid de vloeistof gelijkmatig met de vingers of met een gewone kam van de haarwortels tot de haarpunten. Laat het haar natuurlijk drogen.
- Laat het product 1 uur inwerken.
- Was het haar nadien met een normale shampoo en spoel het grondig met water. Nadien droogt u het haar.
- Het is belangrijk dat u Silikom® Lotion opnieuw aanbrengt na 7 dagen om de onbehandelde neten aan te pakken die tijdens die periode uitgekomen zijn. Het proces niet herhalen kan resulteren in een nieuwe luizenplaag.

Ingrediënten Silikom Anti-Luizen

Silikom ® Lotion bevat dimethicone 4% w/w. Dimethicone is geen chemisch gif. Het immobiliseert de luis onomkeerbaar, die sterft door darmbreuk of van de honger. Het andere bestanddeel van dit product is Cyclomethicone 5.

Bijwerkingen van Silikom Anti-Luizen

Als u Silikom ® Lotion gebruikt op een beschadigde huid kan een lichte irritatie optreden. Soms kan de toepassing een schilfering van de hoofdhuid, jeuk en irritatie rond de ogen veroorzaken. Gebruik Silikom ® Lotion niet voort als huiduitslag of andere tekenen van overgevoeligheid optreden. Was de huid met water en zeep en raadpleeg uw arts of uw apotheker. Als u een bijwerking opmerkt, stop dan met het gebruik van dit product en raadpleeg uw arts of apotheker.

Waarschuwing

- Gebruik Silikom® Lotion niet als u overgevoelig bent voor één van de vermelde be- standdelen; op een beschadigde huid of bij kinderen jonger dan 6 maanden.
- Uitsluitend voor uitwendig gebruik.
- Aanraking met de ogen vermijden. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen. Bij aanhoudende oogirritatie een arts raadplegen.
- Men moet opletten voor uitglijden als men Silikom ® Lotion gemorst heeft op de grond.
- Als u per ongeluk een beetje oplossing hebt ingeslikt, moet u zo snel mogelijk een arts raadplegen. Neem de verpakking mee om te tonen welk product u hebt ingeslikt.
- Het haar verwijderd houden van ontstekingsbronnen en niet roken tijdens de behandeling met Silikom ® . De behandelde haren kunnen gemakkelijk verbranden indien ze vuur vatten.

GEBRUIK TIJDENS DE ZWANGERSCHAP EN BORSTVOEDING: Silikom ® Lotion mag tijdens de zwangerschap en borstvoeding gebruikt worden.

GEBRUIK BIJ KINDEREN: Kinderen jonger dan 6 maanden mogen enkel onder medisch toezicht behandeld worden.

Bewaring
- Buiten het bereik en het zicht van kinderen houden.
- De lotion in de oorspronkelijke verpakking bewaren. Onder 25°C bewaren.
- Niet gebruiken na de vervaldatum die vermeld staat op de verpakking.
- Na gebruik kan de lege verpakking gerecycleerd worden.
€ 18,99
€ 15,57
(€ 10,38 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Silikom Anti-Luizen

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Zeer goede anti-lice en nits actie, geen schadelijke oplossingen in dit product. Geeft geen geur af We hebben al verschillende producten getest, het is de enige effectieve Ik adviseer het aan alle mamma's

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Doodt luizen goed, maar de neten blijven in leven (te veel voor mijn smaak)....... Aan de andere kant vergemakkelijkt dit product het opstijgen aanzienlijk, praktisch, maar blijft ingewikkeld als je heel groot haar hebt.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Het enige product dat tegen luizen. We hebben al veel chemische producten gebruikt, maar die werkten nooit voldoende. Daarom moesten we telkens andere producten gebruiken om resistentie te voorkomen. Silicom is een product dat telkens opnieuw gebruikt kan worden, zonder gevaar op resistentie.

  Was deze beoordeling nuttig?

Silikom Anti-Luizen kopen

Je kan Silikom Anti-Luizen van het merk Silikom, geproduceerd door EG NV , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Silikom Luizen of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Anti-Luizen
Welzijn & Gezondheid > Anti-Luizen