€ 18,99
€ 14,24
(€ 14,24 / 100 ml)
Bespaar 25% (€ 4,75)
Promotie 25% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Silikom Anti-Luizen

Silikom Anti-Luizen Spray is een eenvoudige en geschikte manier om de anti-luizenoplossing aan te brengen. De gemakkelijk te gebruiken verstuiver helpt om Silikom Anti-Luizen Spray rechtstreeks op het hoofd en het haar aan te brengen, zelfs op plaatsen die moeilijk te bereiken zijn. Het is een oplossing die uiterst werkzaam is tegen luizen en neten.

Silikom Anti-Luizen Spray bevat Dimethicone 4% w/w. Dimethicone is geen chemisch gif. Het immobiliseert de luis onomkeerbaar, die sterft door darmbreuk of van de honger. Het andere bestanddeel van dit product is: Cyclomethicone 5. Cyclomethicone 5 is een drager die verdampt na aanbrenging, waardoor dimethicone achterblijft om de luis te doden.

Silikom Anti-Luizen Spray is een heldere, kleurloze oplossing, verkrijgbaar in een verstuiver van 100 ml. Het is ook te verkrijgen onder de vorm van oplossingen (lotion) van 150ml.


Indicatie

 • anti-luizenspray
 • uiterst werkzaam tegen luizen en neten

Gebruik van Silikom Anti-Luizen

Silikom Anti-Luizen Spray is geschikt voor volwassenen en kinderen ouder dan 6 maanden.

Opmerking:
Als een gezinslid getroffen werd door hoofdluizen, controleert u alle andere gezinsleden en behandelt u gelijktijdig alle andere gevallen van levende hoofdluizen die u hebt opgemerkt.

Gebruiksinstructies
De spray is klaar voor gebruik. Ontgrendel de spray door de plastic sluiting onder de verstuiver te draaien. Vergrendel na gebruik.
- Bedek de schouders met een handdoek.
- Houd de spray op ongeveer 10 cm van het haar en verstuif voorzichtig op een gelijkmatige manier voldoende oplossing op DROOG HAAR zodat de hoofdhuid en het haar volledig bedekt zijn.
- Zorg ervoor dat u niet in de ogen of het gezicht spuit en adem de spray niet in.
- Verspreid de vloeistof gelijkmatig met de vingers of met een gewone kam van de haarwortels tot de haarpunten. Laat het haar natuurlijk drogen.
- Laat het product 1 uur inwerken.
- Was het haar nadien met een normale shampoo en spoel het grondig met water. Nadien droogt u het haar.
- Het is belangrijk dat u Silikom Anti-Luizen Spray opnieuw aanbrengt na zeven dagen om de onbehandelde neten aan te pakken die tijdens die periode uitgekomen zijn. Het proces niet herhalen kan resulteren in een nieuwe luizenplaag.

Ingrediënten Silikom Anti-Luizen

Silikom Anti-Luizen Spray bevat Dimethicone 4% w/w. Dimethicone is geen chemisch gif. Het immobiliseert de luis onomkeerbaar, die sterft door darmbreuk of van de honger. Het andere bestanddeel van dit product is: Cyclomethicone 5.

Bijwerkingen van Silikom Anti-Luizen

Als u Silikom Anti-Luizen Spray gebruikt op een beschadigde huid kan een lichte irritatie optreden. Soms kan de toepassing een schilfering van de hoofdhuid, jeuk en irritatie rond de ogen veroorzaken. Gebruik Silikom Anti-Luizen Spray niet voort als huiduitslag of andere tekenen van overgevoeligheid optreden. Was de huid met water en zeep en raadpleeg uw arts of uw apotheker. Als u een bijwerkingen opmerkt, stop dan met het gebruik van dit product en raad- pleeg uw arts of apotheker.

Waarschuwing

- Gebruik Silikom Anti-Luizen Spray niet als u overgevoelig bent voor één van de vermelde bestanddelen; op een beschadigde huid of bij kinderen jonger dan 6 maanden.
- Uitsluitend voor uitwendig gebruik.
- Aanraking met de ogen vermijden. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen. Bij aanhoudende oog- irritatie een arts raadplegen.
- Men moet opletten voor uitglijden als men Silikom Anti-Luizen Spray gemorst heeft op de grond.
- Als u per ongeluk een beetje oplossing hebt ingeslikt, moet u zo snel mogelijk een arts raadplegen. Neem de verpakking mee om te tonen welk product u hebt ingeslikt.
- Het haar verwijderd houden van ontstekingsbronnen en niet roken tijdens de be- handeling met Silikom ® . De behandelde haren kunnen gemakkelijk verbranden indien ze vuur vatten.

Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding

Silikom Anti-Luizen Spray mag tijdens de zwangerschap en borstvoeding gebruikt worden.

Gebruik bij kinderen: Kinderen jonger dan 6 maanden mogen enkel onder medisch toezicht behandeld worden.

Buiten het bereik en het zicht van kinderen houden. De spray in de oorspronkelijke verpakking bewaren. Onder 25°C bewaren. Niet gebruiken na de vervaldatum die vermeld staat op de verpakking. Na gebruik kan de lege verpakking gerecycleerd worden.
€ 18,99
€ 14,24
(€ 14,24 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Silikom Anti-Luizen

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Zeer doeltreffend

  Zeer doeltreffend. Al heel veel producten voor luizen en neten geprobeerd en deze is echt zeer goed. Eerste behandeling en nabehandeling werkt deze uitstekend. Ik zou deze zeker aanraden aan iedereen. Koop silicium spray en je bent zo van luizen en neten verlost. De haarelastieken van leeloup achteraf voor preventief werken ook doeltreffend.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  De beste

  Het beste van alles

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Product is iets vettiger dan verwacht. Moet tot 3 keer gewassen worden om terug glanzend haar te hebben.

  Was deze beoordeling nuttig?

Silikom Anti-Luizen kopen

Je kan Silikom Anti-Luizen van het merk Silikom , geproduceerd door EG NV , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Anti Luizen of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Anti-Luizen
Welzijn & Gezondheid > Anti-Luizen