€ 9,80
€ 6,86
(€ 22,87 / 100 ml)
Bespaar 30% (€ 2,94)
Promotie -30% korting geldig t.e.m. 30/06/2018

Omschrijving van Si Nails Remover

Si-nails® remover is een speciale nagellakremover waarmee Si-Nails® varnish en andere soorten nagellak kunnen worden verwijderd. Deze remover is heel mild omdat hij geen aceton bevat. De unieke formule met organisch silicium en zwavel bevat essentiële bestanddelen voor gezonde nagels en is niet agressief voor de nagels.

Indicatie

- Nagellakremover voor broze nagels.
- Beschermt de nagels.

Gebruik van Si Nails Remover

- De nagellak met een met Si-Nails® remover doordrenkt wattenschijfje verwijderen.
- Omdat het product niet vluchtig is, kan het nageloppervlak er olieachtig uitzien. Het volstaat de nagels na aanbrengen van de remover met water af te spoelen.
- 5 minuten wachten alvorens een nieuwe laag nagellak aan te brengen.

Ingrediënten Si Nails Remover

Dipropylene Glycol Dimethyl Ether, Propylene glycol, Butyl acetate, Acrylates Copolymer, Glycidoxypropyl Trimethoxysilane, Methacryloyl propyltrimethoxysilane, Benzoyl Isopropanol, Benzophenone, Methyltriethoxysilane, Acetyl Methionine, Mercaptopropyltrimethoxysilane.
Si Nails Remover 30 ml
€ 9,80
€ 6,86
(€ 22,87 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Si nails remover

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het is geen slecht product. Geen 5 omdat het echt wel grondig wrijven is om de nagellak van mijn nagels te verwijderen. Allicht wel ook nagel-verzorgend.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geen scherpe, onaangename geur. Verwijdert gemakkelijk de nagellak. voelt wel vrij plakkerig en vettig, is zacht voor broze nagels, klein flesje maar je hebt er weinig van nodig
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima nagellak remover in een schattig flesje! Geen gedoe met wrijven en nog eens wrijven. Eenmaal erover met watje en klaar is kees. Je kan starten met je nagelolie!
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  De geur van deze nagellakremover is niet onaangenaam maar de efficiëntie is niet geweldig. Ik gebruik het om nagellak van hetzelfde merk te verwijderen maar het verwijdert niet helemaal de nagellak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze remover is niet agressief voor de nagels daar er geen aceton in dit produkt zit en verwijderd op een vlotte manier de oude nagellak, daardoor krijg je geen broze nagels die afbreken.

Si Nails Remover kopen

Je kan Si Nails Remover van het merk Auriga, geproduceerd door ISDIN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Manicure - Pedicure > Dissolvant