Sensodyne Repair & Protect Tandpasta 75 ml

€ 5,79
€ 4,86
(€ 6,48 / 100 ml)
Bespaar 16% (€ 0,93)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 31/01/2018

Omschrijving van Sensodyne Repair & Protect Tandpasta

Heb je wel eens last van een pijnscheutje aan je tanden?
Veroorzaakt warm, koud, zoet of zuur voedsel soms plotseling een kort scherp pijnlijk gevoel?
Zo ja, dan kan dit een teken zijn dat je tanden een gevoelige plek hebben door het blootliggen van het tandbeen, een oorzaak van gevoeligheid. Deze gevoelige plekken kunnen hersteld* worden met een Sensodyne tandpasta. Sensodyne® Repair & Protect is een geavanceerde tandpasta die gevoelige tanden kan herstellen*. Het bevat de geavanceerde NovaMin®-technologie met natuurlijke bouwstenen van de tanden; calcium en fosfaat. Novamin® legt een beschermlaag van deze mineralen over het blootliggend tandbeen en helpt zo de gevoelige plekken herstellen*.
*Repair & Protect geeft verlichting bij tweemaal daags poetsen.

Indicatie

Een herstellende tandpasta voor gevoelige tanden met blootliggend tandbeen. Bestaat ook in whitening.

Gebruik van Sensodyne Repair & Protect Tandpasta

Tweemaal per dag gebruiken. Tandartsen adviseren pas een uur na eten of drinken van zuur de tanden te poetsen met een zachte tandenborstel.

Ingrediënten Sensodyne Repair & Protect Tandpasta

Active Ingredient - Purposes Stannous Fluoride 0.454% (0.15% W/V Fluoride Ion) - Anticavity, Antihypersensitivity. 
Inactive Ingredients: Glycerin, PEG-8, Hydrated Silica, Pentasodium Triphosphate, Sodium Lauryl Sulfate, Flavor, Titanium Dioxide, Polyacrylic Acid, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Saccharin.
Sensodyne Repair & Protect Tandpasta 75 ml
€ 5,79
€ 4,86
(€ 6,48 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Sensodyne repair & protect tandpasta

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  DEZE TANDPASTA IS AANGERADEN DOOR MIJN TANDARTS. HIJ GEEFT EEN FRISSE MOND MAAR OOK VOORAL VOOR PIJNLIJK TANDVLEES. EEN TANDPASTA VOOR HET GANSE GEZIN.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tandpasta werd me aangeprezen door mijn tandarts! Daar ik zeer gevoelige broze tanden heb is dit de enige tandpasta die voldoende zijn werking heeft. Aangename smaak en doeltreffend een aanrader voor gevoelige tanden!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  de geleverde tandpasta is van hoogstaande kwaliteit,de repair funktie heeft een naar mijn gevoelen een licht pijn verdovende werking bij uitgroeiende tanden indien de prijs nog iets zou zakken is dit voor mij de ideale tandpasta
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  t Vreemde is dat novamine (Calcium Sodium Phosphosilicate) niet in de ingredientlijst voorkomt hier op deze site. New formula. Moet de ingredientenlijst nog geüpdated worden?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aangeraden destijds door de tandarts, gebruiken wij dit product al enige tijd met een heel doeltreffend resultaat; de tanden worden hierdoor aanzienlijk minder gevoelig !!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aangename tandpasta die een fris mondgevoel achterlaat. Het biedt ook de nodige verlichting aangezien ik zeer gevoelige tanden heb. Voordien waten mijn tanden steeds gevoelig, nu niet meer!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tandpasta doet wat ze belooft: ze helpt bij gevoelige tanden. Soms laat ik me verleiden tot het gebruik van een gewone tandpasta uit de supermarkt waarna ik snel weer overschakel naar Sensodyne.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sensodyne staat voor gevoelige tanden.. en daarvoor koop ik het ook. Ik ben op aanraden van de tandarts hierop overgeschakeld en nog geen moment spijt van.

Sensodyne Repair & Protect Tandpasta kopen

Je kan Sensodyne Repair & Protect Tandpasta van het merk Sensodyne, geproduceerd door GLAXOSMITHKLINE CONS. HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Gevoelige Tanden