€ 4,99
€ 4,04
(€ 5,39 / 100 ml)
Bespaar 19% (€ 0,95)
Promotie -19% korting geldig t.e.m. 28/02/2019

Omschrijving van Sensodyne Proglasur Multi Action Fresh & Clean

De meest voorkomende oorzaken van gevoelige tanden zijn te krachtig borstelen, terugtrekken van het tandvlees, tandvleesontsteking, tandenknarsen en klemmen van de kaken. Maar wist u dat zuuraanvallen een van de andere triggers zijn van tandgevoeligheid?
 
Proglasur is een tandpasta die speciaal is samengesteld om het tandglazuur, verzacht door de zuurtegraad van voedsel, te verstevigen en versterken. Proglasur helpt uw tanden te beschermen tegen de gevolgen van zure aanvallen en de gevoeligheid van tanden te verminderen, één van de gevolgen van deze zuuraanvallen. 

Indicatie

Een tandpasta speciaal samengesteld om het tandglazuur, dat verzacht door de zuurgraad van voedsel, te verstevigen en te versterken.

Gebruik van Sensodyne Proglasur Multi Action Fresh & Clean

Poets je tanden twee keer per dag om je tanden en tandvlees grondig te reinigen.
€ 4,99
€ 4,04
(€ 5,39 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Sensodyne proglasur multi action fresh & clean

Schrijf een review
  • 4/5
    Beoordeeld door
     
    Zeer aangename tandpasta om je tanden mee te poetsen. Niet te straf. De tanden voelen nadien super zacht aan en zijn mooi glanzend. Een aanrader. Zeker als je gevoelige tanden hebt.

Sensodyne Proglasur Multi Action Fresh & Clean kopen

Je kan Sensodyne Proglasur Multi Action Fresh & Clean van het merk Sensodyne, geproduceerd door GLAXOSMITHKLINE CONS. HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta