Sensodyne Gentle Whitening Tandpasta 75 ml

€ 4,69
€ 3,75
Bespaar 20% (€ 0,94)
Op voorraad
Promotie -20% korting geldig t.e.m. 28/02/2017

Omschrijving van Sensodyne Gentle Whitening Tandpasta

Sensodyne Gentle Whitening is een fluoridetandpasta met een speciale formule die met een laag schurende werking zachtjes maar effectief vlekken van tanden helpt verwijderen. En zo helpt tanden hun natuurlijk witte kleur terug te geven.

Indicatie

Wittere tanden!

Gebruik van Sensodyne Gentle Whitening Tandpasta

Poets je tanden 2x per dag gedurende 2 minuten minstens.
Sensodyne Gentle Whitening Tandpasta 75 ml
€ 4,69
€ 3,75

Laatste reviews en ervaringen met Sensodyne gentle whitening tandpasta

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  kwalitatieve tandpasta. tandgevoeligheid is bij mij goed verholpen. ik kies steeds opnieuw voor sensodyne en varieer tussen de verschillende soorten binnen dit merk
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Frisse tandpasta. Ik heb heel gevoelige tanden en daarom gebruik ik sensodyne. Is wat duurder in aankoop maar het helpt wel degelijk bij overgevoelige tanden
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik vrijwel uitsluitend tandpasta's die ook aangeraden worden door mijn tandarts. Merk zelf weinig verschil tussen de merken, zoals bijvoorbeeld Meridol tandpasta. Het "whitening" effect is uiterst miniem . Deze tandpasta's werden recent in de media serieus op de korrel genomen, zou vooral een commercieel argument zijn!?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een tandpasta aangeraden door de tandartsen en al jaren het boegbeeld van een oerdegelijke en betrouwbare tandpasta . niet alleen voor gevoelige tanden , iedereen kan dit zonder problemen gebruiken .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De beste tandpasta die het hele gezin al jaren gebruikt.tanden zijn hierdoor ook wit en de gevoeligheid bij warm of koude dranken is zeer sterk afgenomen.

Sensodyne Gentle Whitening Tandpasta kopen

Je kan Sensodyne Gentle Whitening Tandpasta van het merk Sensodyne, geproduceerd door GLAXOSMITHKLINE CONS. HEALTHCARE, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Witte Tanden