€ 4,69
€ 3,80
(€ 5,07 / 100 ml)
Bespaar 19% (€ 0,89)

Omschrijving van Sensodyne Gentle Whitening Tandpasta

Sensodyne Gentle Whitening is een fluoridetandpasta met een speciale formule die met een laag schurende werking zachtjes maar effectief vlekken van tanden helpt verwijderen. En zo helpt tanden hun natuurlijk witte kleur terug te geven.

Indicatie

Wittere tanden!

Gebruik van Sensodyne Gentle Whitening Tandpasta

Poets je tanden 2x per dag gedurende 2 minuten minstens.
Sensodyne Gentle Whitening Tandpasta 75 ml
€ 4,69
€ 3,80
(€ 5,07 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Sensodyne gentle whitening tandpasta

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima tandpasta voor gevoelige tanden. Geen vlekken op tanden is mooi megenomen. Zeer tevreden van de tandpasta én van de prijs bij Farmaline. Aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze tandpasta al heel lang, kocht hem enkel aan via apotheek omdat er daar een extra verzegeling op zit die bij de versie van de supermarkten niet te vinden is. Ontdekt via farmaline en hier is dat ook het geval, dus zeer fijn!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, het werkt al na een paar behandelingen, als ik het niet gebruik krijg ik die typische pijn van overgevoelige tanden, ik kan het iedereen aanbevelen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een echte aanrader voor mensen met gevoelige tanden.helpt ook bij bloedend tandvlees. bij gebruik van sensodyne heb je geen pijn bij het poetsen. goed product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Top deze tandpasta van Sensodyne is de best tandpasta voor mij. Helpt bij pijn aan het tandvlees . Smaakt aangenaam en verfrissend in je mond. Mijn hele gezin gebruikt het !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tandpasta heeft een zachte smeuige textuur die het tandvlees niet irriteert, integendeel het helpt bij gevoeligheid van tanden en tandvlees, ik gebruik deze met whitening effect, en is zeer effectief na dagelijks 2x te gebruiken!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Niets op aan te merken. Tanden zien er naar mijn persoonlijke mening toch een tikkeltje lichter uit - verwacht geen spectaculaire whitening - en geen last van gevoelige tanden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sensodyne wordt steeds aanbevolen door mijn tandarts, voor gevoelige tanden. Het "whitening" effect werkt doeltreffend bij veelvuldig gebruik. Zoals steeds snelle en correcte levering.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zacht voor de tanden en het tandvlees maar beschermt vooral gevoelige tanden. De whitening iprobeert de tanden wit te houden en dat lukt wel maar heel langzaam. Top voor de tandgevoeligheid, de whitening stelt niet veel voor.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Straffe tandpasta die de tanden mooi doet glanzen. Geeft meteen een proper en fris gevoel in de mond. De tanden zijn glad na een degelijke poetsbeurt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product, aanbevolen door mijn tandarts, speciaal voor gevoelige tanden en het werkt echt. Je merkt het verschil met de gewone tandpasta al na enkele poetsbeurten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  kwalitatieve tandpasta. tandgevoeligheid is bij mij goed verholpen. ik kies steeds opnieuw voor sensodyne en varieer tussen de verschillende soorten binnen dit merk
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Frisse tandpasta. Ik heb heel gevoelige tanden en daarom gebruik ik sensodyne. Is wat duurder in aankoop maar het helpt wel degelijk bij overgevoelige tanden
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik vrijwel uitsluitend tandpasta's die ook aangeraden worden door mijn tandarts. Merk zelf weinig verschil tussen de merken, zoals bijvoorbeeld Meridol tandpasta. Het "whitening" effect is uiterst miniem . Deze tandpasta's werden recent in de media serieus op de korrel genomen, zou vooral een commercieel argument zijn!?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een tandpasta aangeraden door de tandartsen en al jaren het boegbeeld van een oerdegelijke en betrouwbare tandpasta . niet alleen voor gevoelige tanden , iedereen kan dit zonder problemen gebruiken .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De beste tandpasta die het hele gezin al jaren gebruikt.tanden zijn hierdoor ook wit en de gevoeligheid bij warm of koude dranken is zeer sterk afgenomen.

Sensodyne Gentle Whitening Tandpasta kopen

Je kan Sensodyne Gentle Whitening Tandpasta van het merk Sensodyne, geproduceerd door GLAXOSMITHKLINE CONS. HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Witte Tanden