€ 4,79
€ 3,83
(€ 5,11 / 100 ml)
Bespaar 20% (€ 0,96)
Promotie -20% korting geldig t.e.m. 30/09/2018

Omschrijving van Sensodyne Tandpasta Fresh Mint

Sensodyne Fresh Mint is een tandpasta voor verlichting en dagelijkse bescherming bij gevoelige tanden. Bevat ook fluoride dat helpt om cariës te voorkomen. Poets tweemaal daags met Sensodyne Fresh Mint tandpasta voor effectieve reiniging. Met een sterke pepermuntsmaak voor een schoon en verfrissend gevoel.
 

Indicatie

Tandpasta voor verlichting van gevoelige tanden.

Gebruik van Sensodyne Tandpasta Fresh Mint

Poets 2x per dag gedurende 2 minuten lang. Vergeet de tong niet!
Sensodyne Tandpasta Fresh Mint 75 ml
€ 4,79
€ 3,83
(€ 5,11 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Sensodyne tandpasta fresh mint

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  très bon dentifrice pour les dents sensibles, dès l'apparition d'une petite sensibilité, mon mari utilise ce dentifrice pendant quelques jours et les douleurs disparaissent
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een zeer, aangename frisse tandpasta, ben favoriet met de muntsmaak. Is ook aanbevolen door mijn tandarts, want heb gevoelige tanden en bij dit gebruik, is dit al een gans stuk beter
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede tandpasta. Wij gebruiken dit en onze zoon van 13 jaar ook. Helpt zeer goed voor gevoelige tanden en tandvlees. Deze tandpasta was op aanraden van de tandarts
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  "Fresh" is niet gelogen! De tandpasta smaakt effectief naar Fresh mint en geeft je mond een zeer fris en zuiver gevoel. De tanden ogen mooi na een grondige poetsbeurt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik reeds vele jaren Sensodyne als tandpasta. Vele tandartsen raden deze tandpasta aan. Frisse smaak en geur. Goed product voor het voorkomen van tandplak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een echte aanrader voor mensen met gevoelige tanden.helpt ook bij bloedend tandvlees. bij gebruik van sensodyne heb je geen pijn bij het poetsen. goed product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenoot en ik gebruiken al jaren - op aanraden van onze tandarts, Sensodyne fresh mint tandpaste (dit vinden wij de "lekkerste" variant). We hebben nu bijna geen last meer van "gevoelige" tanden. Een aanrader rus.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tandpasta beginnen gebruiken op aanraden van mijn tandarts. Had last van overgevoelig tandvlees en heb licht tand uitgroei. Met deze tandpasta ben ik van alle pijn en ongemakken verlost.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als je gevoelige tanden hebt, is dit dé aangewezen tandpasta. Het voelt zacht aan en je tanden zijn uitstekend gereinigd en goed verzorgd met deze tandpasta. Een echte aanrader !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede tandpasta en doet wat hij beloofd: gevoelige tanden helpen. Warm of koud, geen probleem meer. Geen pijn meer. En ik verdien hier echt niets mee, het is gewoon zo!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben redelijk tevreden van de tandpasta van sensodyne. Het heeft een frisse smaak en maakt mijn tanden minder gevoelig. Ik gebruik de tandpasta op aanraden van de tandarts.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  de tandpasta van de tandartsen . de eerste witte tandpasta van sensodyne nu in een nieuw kleedtje . bewezen doeltreffendheid en aanbevolen 2x per dag te gebruiken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Kennen wij al jaren; zeer goed product. In het verleden steeds gekocht in apotheek, maar nu bij jullie besteld omwille van de lagere prijs. Is steeds de moeite om dit bij een andere bestelling te voegen, zodat de verzending gratis is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tandpasta vermindert drastisch de gevoeligheid van mijn tanden. Zeer effectief. Reeds na enkele dagen voel je het verschil. Al vele tandpasta's gebruikt maar deze is de enige effectieve.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De tandpasta reinigt goed de tanden en laat een heerlijk 'tandartsgevoel' achter. De pasta is gemakkelijk in gebruik zowel bij elektrisch poetsen als bij manueel. Er blijft een frisse muntsmaak achter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tandpasta reinigt de tanden en laat een heerlijk 'tandartsgevoel' na. De pasta is gemakkelijk te gebruiken, zowel bij het elektrisch poetsen als manueel. Een frisse muntsmaak blijft achter!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tandpasta reinigt de tanden goed en laat geen "tandartsgevoel" achter in je mond. De tandpasta is gemakkelijk te gebruiken, zowel bij elektrisch poetsen als bij manueel. Krijg je ook een frisse muntsmaak van.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De tandpasta reinigt goed de tanden en laat een heerlijk 'tandartsgevoel' achter. De pasta is gemakkelijk in gebruik zowel bij electrisch poetsen als bij manueel. Er blijft een frisse muntsmaak achter

Sensodyne Tandpasta Fresh Mint kopen

Je kan Sensodyne Tandpasta Fresh Mint van het merk Sensodyne, geproduceerd door GLAXOSMITHKLINE CONS. HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Gevoelige Tanden