€ 5,79
€ 4,92
(€ 6,56 / 100 ml)
Bespaar 15% (€ 0,87)

Omschrijving van Sensodyne Complete Protect Tandpasta

Als u gevoelige tanden hebt, kan dit een teken zijn dat uw tanden kwetsbaar zijn door slijtage van het glazuur of door terugtrekkend tandvlees. Tandartsen weten dat u meer moet gaan doen dan alleen met de pijn. Sensodyne Complete Protection is speciaal ontwikkeld voor mensen met gevoelige tanden. Sensodyne Complete Protection bevat de Novamin technologie met de natuurlijke bouwsten van tanden (calcium & phosphaat). Novamin legt een minerale laag aan op de gevoelige plekken van de tanden. Terutrekkend tandvlees is de meest voorkomende oorzaak van blootliggend tandbeen, wat kan leiden tot gevoelige tanden. Tweemaal daags peosten met Sensodyne Complete Protection helpt een om gezond tandvlees te behouden.

Bij tweemaal daags poetsen helpt het: 
- Een beschermende laag aan te leggen op de gevoelige plekken, om je te beschermen tegen de pijn bij gevoelige tanden. 
- Het glazuur te versterken en te verharden 
- Beschermen tegen tandplak 
- Gezond tandvlees te behouden 
- Een frisse adem geven 
- De natuurlijke witte kleur terug te krijgen 
- Een schoon gevoel te krijgen

Indicatie

Een complete tandpasta die helpt bij gevoelig tanden, frisse adem, tandblak, tandglazuur, whitening, terugtrekkend tandvlees en een schoon gevoel.

Gebruik van Sensodyne Complete Protect Tandpasta

Tweemaal per dag gebruiken. Tandartsen adviseren pas een uur na eten of drinken van zuur de tanden te poetsen met een zachte tandenborstel.
Sensodyne Complete Protect Tandpasta 75 ml
€ 5,79
€ 4,92
(€ 6,56 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Sensodyne complete protect tandpasta

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  tres bon produit, tres content de mon achats, je le recommanderai a toutes les personnes, tres bon raport qualité prix.ce produit tres facile a utilisé.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Sensodyne, het tandpastamerk "AU TOP"! Mijn tandarts adviseerde me en mijn tanden blijven gezond en gevoeligheid voor warm en koud is nu een slecht geheugen...
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Effectieve werking op de gevoeligheid van het tandvlees, zeer aangename smaak, niet te sterk of te saai. Aan de andere kant, als je je mond niet goed spoelt met veel water, blijft het een onaangename indruk
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een echte aanrader voor mensen met gevoelige tanden.helpt ook bij bloedend tandvlees. bij gebruik van sensodyne heb je geen pijn bij het poetsen. goed product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tandpasta werd mij aangeraden door de tandarts omdat mijn tandglazuur wordt aangetast door medicatie. Ik heb deze reeds gebruikt voor gevoelige tanden en heeft me toen goed geholpen. Vanaf nu geen andere meer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sensodyne Complete Protect geeft een goede bescherming bij zeer gevoelige tanden. Je voelt zeer goed dat veelvuldig gebruik van deze tandpasta de tanden sterker maakt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sensodyne werd mij meer dan 25 jaar geleden aanbevolen door mijn tandarts omdat ik toen heel gevoelig tandvlees had en bloedingen veroorzaakte. Sindsdien ben ik van dit probleem al lang verlost
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede smaak, kan niet zeggen of het beter is voor mijn tanden dan een andere tandpasta. Frisse adem, maar slechts een even beperkte tijd als bij een andere pasta.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb implantaten en dure tanden! Daarom gebruik ik sensodyne, die het gevoelige tandvlees en de tanden goed beschermt! Ik gebruik hem twee maal per dag.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Na een hoge gevoeligheid als gevolg van een tandvleesterugtrekkingsprobleem zorgt deze speciale tandsteen ervoor dat de microgaten in het blootliggende tandbeen "verstopt" raken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sensodyne tandpasta is ons reeds meer dan 20 jaar geleden aanbevolen door onze behandelende tandarts en tot op heden gebruiken wij deze nog met zéér goed resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  deze gebruik ik al enkele jaren en is voor mij één van de beste tandpasta's. heb problemen met tanden en tandvlees en het gebruik van deze tandpasta verminderd de gevoeligheid.

Sensodyne Complete Protect Tandpasta kopen

Je kan Sensodyne Complete Protect Tandpasta van het merk Sensodyne, geproduceerd door GLAXOSMITHKLINE CONS. HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Gevoelige Tanden