€ 8,89
€ 7,02
(€ 11,70 / 100 ml)
Bespaar 21% (€ 1,87)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 31/01/2019

Omschrijving van Eeltcreme

Ideaal voor het verwijderen van grote delen harde huid.

Eigenschappen:
Bevat salicylzuur en melkzuur

Hoe werkt het?
Salicylzuur bevordert het loslaten van dode huidcellen. Melkzuur hydrateert en verzacht de huid.

Gebruik van Eeltcreme

Breng de crème aan en laat deze intrekken totdat de crème volledig is opgenomen.
€ 8,89
€ 7,02
(€ 11,70 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Eeltcreme

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Smeer mijn voeten s’ avonds In bed in , duurt wat lang eer het ingetrokken is , maar goed product tegen kloven Is nog even afwachten naar het resultaat
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een goede voetcreme ter voorkoming van eelt en harde huid. Zeer zuinig in gebruik en goed uitsmeerbaar. Wij zijn er tevreden over het produkt en de prijs
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Smeert makkelijk uit en heeft geen specifieke geur. Ik gebruik het produkt voor het slapen gaan, wrijf de eelt ermee in. Wissel deze crème af met een gewone voetencrème. Ben er best tevreden over. De eelt wordt zachter en makkelijker te verwijderen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer verzachtende voetcreme die vlug intrekt en zeker niet vet is; eelt is al goed verminderd sinds ik dit product gebruik, ik zal dit zeker blijven gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ayant les talons très secs et même crevassées j'ai essayé la crème scholl. l'effet c'est vite montrer et je n'ai plus de crevasses et ce en en mettant une fois par jour
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit is een zeer goede créme om aan te brengen op de voeten. De eelt wordt zachter Voor het slapen gaan kan men deze aanbrengen waar door de voeten 's ochtends aangenaam voelen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goede creme moet wel regelmatig gebruikt worden. meestal 's avonds maar 's ochtends zijn mijn hielen toch nog vrij zacht. Blijkbaar werkt het wel. zeker verder doen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Met deze voetencreme zijn mijn voeten weer zo zacht als iets, eelt krijg ik er ook niet meer door, de creme is heel eenvoudig in gebruik, smeert goed uit en palkt niet, ik gebruik het meestal 2maal daags. Een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De eeltcrème is gemakkelijk aan te brengen na enkele dagen het vol te houden zie en voel je resultaat. Perfecte oplossing als extra bij een goede voetverzorging.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Alhoewel er nog steeds eelt wordt gevormd is er bij dagelijks gebruik toch een merkbaar verschil. De plaatsen waar eelt wordt gevormd werden aanzienlijk zachter, en het aantal keren dat eelt moet verwijderd worden is iets verminderd.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze crème van Scholl maakt je huid terug zacht. De crème trekt ook gemakkelijk in en voelt goed aan. De ruwe plaatsen op je voet worden zachter. Het eelt gaat er gemakkelijker af.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze crème is een erg aangename crème om uit te smeren. Hij trekt onmiddellijk in de huid. Je hebt er erg snel resultaat van. De voeten zijn opvallend zachter na enkele keren. Een aanrader!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb er een aantal geprobeerd. Het is degene die mij het meest overtuigende resultaat geeft: het geleidelijk verdwijnen van eelt, een huid met een satijnachtig uiterlijk. Ik associeer het met de mechanische werking van de Scholl elektrische rasp.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Met deze eeltcreme kan ik mijn voeten prima verzorgen. De eelt verdwijnt al na enkele dagen en mijn voeten voelen dan zacht aan. Ik ben er dan ook zeer tevreden over.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product, bij dagelijks gebruik effectief in het bestrijden van eeltplekken. Aangename textuur, smeert goed uit. Inhoud zou meer mogen zijn dan 60 ml.

Eeltcreme kopen

Je kan Eeltcreme van het merk Scholl, geproduceerd door RECKITT BENCKISER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Scholl eelt of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Voeten > Voetverzorging