€ 7,95
€ 6,28
(€ 4,19 / 100 ml)
Bespaar 21% (€ 1,67)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 31/05/2018

Omschrijving van Sambuxir

Sambuxir siroop - Kruidenpreparaat

Samenstelling:
Melasse, Ribes nigrum L (10%), Sambucus nigra L (10%), Mel (1,75%), Acidum ascorbicum, Potassium sorbate, Thymi aetheroleum (0,002%)

Gebruik:
Volw: 3 x daags, 1 eetlepel
Kind: 3 x daags, 1 koffielepel

Fabrikant:
Soria Bel NV
Ringlaan 35
8480 Ichtegem

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Gebruik van Sambuxir

1 tot 3 theelepels/ koffielepels/ soeplepels per dag.
naargelang de leeftijd

Sambuxir 150 ml siroop
€ 7,95
€ 6,28
(€ 4,19 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Sambuxir

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Onze zoon heeft dit genomen voor zijn bovenste luchtwegen en het werkte wel, maar het duurde vrij lang vooraleer er verbetering optrad. Hij vond het wel lekker en ik heb vanaf nu altijd zo een fles Sambuxir in huis. Mijn man heeft het ook al eens nodig gehad en hij vindt dit een heel goede siroop.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sambuxir helpt het hoesten te verminderen en verzacht de keel. Het is niet zo zoet zoals vele hoeststropen. Het bevat natuurlijke producten die geen invloed hebben op andere medicatie
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij zijn zeer tevreden over de sora sambuxir siroop. Wij gebruiken deze voor het hele gezin, zowel volwassenen als kleuter en peuter. Zo hebben we maar 1 flesje nodig ipv iedereen zijn eigen...
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt supergoed tegen de blafhoest van ons zoontje van bijna een jaar. Heeft alleen een gek smaakje, maar mijn zoon lijkt zich daar niet heel veel van aan te trekken :)
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een goede siroop om een verkoudheid te bestrijden. De siroop heeft ook een goede smaak, maar is wel wat plakkerig na een tijdje. Wel een tijdje doornemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  héle goede siroop voor ons jongste van 5 jaar, propolis siroop hielp niet meer, maar sambuxir is voor haar het beste als ze 's nachts begint te hoesten, dan helpt haar dit als je het overdag 3x een soeplepel geeft

Sambuxir kopen

Je kan Sambuxir van het merk Soria Natural, geproduceerd door SORIA BEL , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Welzijn