Salus Thee Multi Vitamines 215 zakjes

€ 8,90
€ 8,00
Bespaar 10% (€ 0,90)
Product niet verkrijgbaar
Promotie

-1 EURO

Omschrijving van Salus Thee Multi Vitamines

Met Salus Multivitamine Thee geef je je lichaam eveneens een portie vitamines om fit te blijven. Deze thee kan prima gedronken worden om ’s middags om 4 uur en vroeg in de avond je ‘soepkopmoment’ te vervangen door een verkwikkende vitaminerijke drank.

Aan de Salus Multivitamine Thee zijn op een ingenieuze wijze de vitamines A, B*-complex, C,en E toegevoegd. De vitamines zijn zodanig ingekapseld, dat ze ondanks de hoge temperatuur van het theewater 20 minuten na het zetten intact blijven. Twee kopjes per dag voorzien je lichaam van 100% van de Aanbevolen Dagelijkse Dosering vitamines.

Deze unieke thee van Salus is dan ook een volwaardig alternatief voor een multivitamine. De thee mag naar behoefte gezoet worden met honing of rietsuiker.

Gebruik van Salus Thee Multi Vitamines

Drink 2 kopjes per dag voor de dagelijkse vitaminebehoefte Dompel het theebuiltje onder in een kopje of glas (150 ml) met gekookt water en laat naar smaak 5 tot 10 minuten trekken. Indien gewenst, zoeten met honing. De thee kan enigszins troebel zijn door de extra B-vitaminen, maar dat verandert niets aan de kwaliteit en de weldadige smaak.

Ingrediënten Salus Thee Multi Vitamines

De thee bevat naast onderstaande vitamines de volgende ingrediënten appel, rozenbottel, hibiscusbloem, natuurlijk aroma, sinaasappelschil, citroengras, sacharose, maltodextrine, citroenenverbena en acerola,

Vitaminegehalte van de bereide thee

Vitamines          per 100 ml          per 150 ml
Vitamine C        21,5 mg 27 %     32,2 mg 40 %
Niacine             5,0 mg 31 %       7,5 mg 47 %
Vitamine E        3,9 mg 33 %       5,8 mg 48 % Pantotheenzuur 1,7 mg 28 %       2,5 mg 42 %
Vitamine B6      0,5 mg 36 %       0,8 mg 57 %

Waarschuwing

De dagelijkse aanbevolen dosering niet overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt. Kies voor een gezonde levensstijl.
€ 8,90
€ 8,00
Product niet verkrijgbaar

Salus Thee Multi Vitamines kopen

Je kan Salus Thee Multi Vitamines van het merk Salus, geproduceerd door OCEBIO , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie > Thee