€ 9,29
€ 6,69
(€ 13,38 / 100 ml)
Bespaar 28% (€ 2,60)
Promotie -28% korting geldig t.e.m. 31/07/2018

Omschrijving van Saforelle Slijmvliezen + Gevoelige Huid

De Saforelle crème is aanbevolen om irritatie van de slijmvliezen en de gevoelige huid te verzachten en te kalmeren. Kliskruid is bekend om zijn verzachtende en kalmerende werking.

Gebruik van Saforelle Slijmvliezen + Gevoelige Huid

De crème Saforelle 's morgens en 's avonds aanbrengen, of vaker indien nodig. De te behandelen oppervlakken eerst zorgvuldig wassen en afdrogen. Masseren tot de crème volledig door de huid is opgenomen. Kan alleen worden gebruikt of als aanvulling op de zachte wasoplossing van Saforelle.

Saforelle Slijmvliezen + Gevoelige Huid 50 ml crème
€ 9,29
€ 6,69
(€ 13,38 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Saforelle slijmvliezen + gevoelige huid

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Saforelle is een crème die goed wordt opgenomen door de huid. Verlicht kleine huid irritaties. Heeft een aangename structuur. Is gemakkelijk te gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bloemerig geur,verzacht direct,branderig gevoel verdwijnt door de kamille die erin verwerkt is.prikkeligheid verzacht.en beter bij intieme betrekkingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Reeds lang gebruikte ik de gewone saforelle wasemulsie. Daarover ben ik heel tevreden. Op aanraden van de huisarts gebruik ik af en toe de creme. Een heel aangename en lekker ruikende crème.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  op aanraden van de gyneacoloog aangekocht; wegens gevoelige intieme huid; er is een merkbaar verschil bij regelmatig gebruik; ik gebruik tevens hetzelfde merk als intieme waslotion; ook hier toch merkbaar verschil bij regelmatig gebruik en in vergelijking met andere dergelijke producten;
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product al vele jaren op aanraden van mijn gynaecologe in combinatie met de Saforelle zachte wasoplossing. Beide producten zijn aangenaam in gebruik en worden uitstekend verdragen.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb zeer gevoelige huid aan mijn handen, met kloven - de crème verzacht maar helpt niet echt. Hij is erg vettig zodat je overal vlekken maakt, daar hou ik niet zo van. Ik zou hem niet opnieuw bestellen. Misschien is hij bedoeld voor andere lichaamsdelen ?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze crème op aanraden van mijn dokter. Bij Farmaline kost deze aanzienlijk minder dan bij de apotheek.Ik gebruik deze vooral bij mijn zoontje: bij irritatie en roodheid van de billen werkt deze heel snel en werkt kalmerend.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na het scheren heb ik vaak last van irritatie en jeuk. Deze creme verzacht de jeuk snel en neemt de roodheid snel weg. Het heeft ook een zeer aangename geur.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Kalmeert, hydrateerd, verzacht, heeft een aangename textuur en geur, heeft echter een gelimiteerde absorptie, laat sporen achter op kledij maar is niet heel hinderlijk, gevoel van frisheid en zachtheid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer aangenaam product, met een romige samenstelling. Zeer makkelijk in gebruik, geeft een verfrissend effect en kalmeert de hele dag lang. Aan te raden.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind dat dit product niet zo doeltreffend is als ik had gedacht, maar het kan dat deze crème enkel te gebruiken is als preventie maar niet als genezing. Bedankt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed kalmerend effect. Misschien net iets te sterk geparfumeerd.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Saforelle Slijmvliezen + gevoelige huid gebruik ik persoonlijk op intieme plaatsen wanneer ik irritatie voel b.v. in de aarsstreek door het zweten, het geeft onmiddellijk een goed en fris gevoel.

Saforelle Slijmvliezen + Gevoelige Huid kopen

Je kan Saforelle Slijmvliezen + Gevoelige Huid van het merk Saforelle, geproduceerd door LABORATOIRES IPRAD SANTE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Intieme Hygiëne
Seksualiteit > Intieme Hygiëne