€ 16,39
€ 11,80
(€ 5,90 / 100 ml)
Bespaar 28% (€ 4,59)
Promotie -28% korting geldig t.e.m. 31/05/2018

Omschrijving van Saforelle Verzachtende Crème

De Saforelle crème is aanbevolen om irritatie van de slijmvliezen en de gevoelige huid te verzachten en te kalmeren. Kliskruid is bekend om zijn verzachtende en kalmerende werking.

Gebruik van Saforelle Verzachtende Crème

De crème Saforelle 's morgens en 's avonds aanbrengen, of vaker indien nodig. De te behandelen oppervlakken eerst zorgvuldig wassen en afdrogen. Masseren tot de crème volledig door de huid is opgenomen. Kan alleen worden gebruikt of als aanvulling op de zachte wasoplossing van Saforelle.
Saforelle Verzachtende Crème 200 ml tube
€ 16,39
€ 11,80
(€ 5,90 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Saforelle verzachtende crème

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Is de huid reeds geïrriteerd dan helpt deze zalf helaas niet meer en maakt ze het erger. Bij eerste irritatie of opkomende problemen, dan helpt de zalf wel om te kalmeren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Saforelle is zo een zachte crème voor vaginale irritaties. Het kan ook dagelijks gebruikt worden als verzorging na het wassen. Ook voor droge vagina kan deze crème gebruikt worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  prima creme is tot nu het enige produkt die wat verzachting geeft jammer niet te verkrijgen in klein meeneemformaat voor in de handtas de verpakte doekjes vind ik niet zo aangenaam en doeltreffend in gebruik
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een zeer zachte en milde crème die makkelijk aan te brengen is en die een frisse geur heeft. Een aanrader, zeker in combinatie met de hydraterende waslotion. Topproduct !

Saforelle Verzachtende Crème kopen

Je kan Saforelle Verzachtende Crème van het merk Saforelle, geproduceerd door LABORATOIRES IPRAD SANTE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Normale Huid
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Droge Huid
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Zeer Droge, Atopische Huid