Royal Canin Kat VCN Senior Consult Stage 1 Balance 3,50 kg

€ 44,87
€ 38,14
Bespaar 15% (€ 6,73)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Royal Canin Kat VCN Senior Consult Stage 1 Balance

Royal Canin Veterinary Care Senior Consult is een volledige voeding voor de ouder wordende kat.

Voor de oudere kat worden de voorheen geleverde Neutered Mature en Neutered Senior vervangen door twee nieuwe voedingen, Senior Consult Stage1 en Stage 2. De receptuur is sterk verbeterd en onder meer verrijkt met phosphatidylserine en L-tryptofaan.
Daarnaast is bij de ontwikkeling van beide voedingen rekening gehouden met de mate van veroudering van de kat. Ze helpen bij zowel de vitale 7+ kat als de 7+ kat met ouderdomsverschijnselen de verouderingsprocessen te vertragen.

Het ouder worden van de kat is een proces. De cellen verouderen, gewrichten worden gevoeliger, de huid, vacht en gebit worden slechter. Ook wordt de reuk minder, de eetlust verandert, maar ook het gedrag van de kat kan veranderen.

Royal Canin Veterinary Care Senior Consult helpt de verouderingsprocessen bij de kat te vertragen.

Eigenschappen

De ingrediënten met onder andere L-tryptofaan ondersteunen de gezondheid van de hersenen
Een verlaagd fosforgehalte ondersteunt de nierfunctie. Toevoeging van chrondroitine, glucosamine en Groenlipmossel zorgen voor extra ondersteuning van de gewrichten.
Een gepatenteerd antioxidantencomplex helpt de effecten van veroudering te vertragen.
Een optimaal aminozuurprofiel met een verhoogd leucinegehalte bevordert het behoud van het spierweefsel.
Een combinatie van speciale ingrediënten draagt bij aan een optimale spijsvertering.

Stage 1 en Stage 2

Royal Canin Veterinary Care Senior Consult is beschikbaar in Stage 1 Balance en Stage 2. Stage 1 Balance is geschikt voor de Vitale oudere kat van 7 jaar en ouder. Stage 2 is voor oudere katten die al ouderdomsverschijnselen vertonen. Royal Canin Veterinary Care Senior Consult vervangt de Vet Care Mature en Vet Care Senior voeding.

Ingrediënten Royal Canin Kat VCN Senior Consult Stage 1 Balance

Ingrediënten Stage 1 brokjes

Gevogelte eiwitten, mais, tarwegluten, plantaardige vezels, rijst, maisgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, tarwe, cichoreipulp, dierlijke vetten, vitamines, mineralen, visolie, sojaolie, psylliumschillen en -zaden, hydrolysaat van gist, hydrolysaat van schaaldieren (glucosamine), tagetes, hydrolisaat van kraakbeen (chrondroitine).
Royal Canin Kat VCN Senior Consult Stage 1 Balance 3,50 kg
€ 44,87
€ 38,14

Royal Canin Kat VCN Senior Consult Stage 1 Balance kopen

Je kan Royal Canin Kat VCN Senior Consult Stage 1 Balance van het merk Royal Canin, geproduceerd door ROYAL CANIN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Voeding > Kat