Royal Canin Kat Obesity 100 g

€ 1,26
(€ 1,26 / 100 g)

Omschrijving van Royal Canin Kat Obesity

Royal Canin Obesity Management is dieetvoeding voor katten met overgewicht.

Overgewicht

Dieren met overgewicht leven meestal korter en zijn vaak minder gezond dan dieren die een optimaal gewicht hebben. Het teveel aan lichaamsgewicht belast de botten en de gewrichten en kan reeds aanwezige aandoeningen zoals gewrichtsproblemen (artrose) verergeren. Dieren met overgewicht voelen zich bovendien vaak niet prettig, kunnen slechter tegen hitte en kunnen minder goed spelen en bewegen. Ook hebben ze minder weerstand tegen infecties en lopen ze meer risico tijdens operatie en narcose. Doordat dieren met overgewicht minder bewegen neemt het energieverbruik af, waardoor de problemen van overgewicht of vetzucht alleen nog maar verergeren.

Royal Canin Obesity Management

Bij de behandeling van overgewicht of vetzucht zal uw dierenarts uw huisdier een speciale dieetvoeding voorschrijven. Royal Canin Obesity Management is speciaal ontwikkeld om katten op een verantwoorde en effectieve manier het juiste gewicht te laten bereiken. Deze dieet voeding heeft een verhoogd gehalte aan eiwitten en voedingsstoffen om tijdens het gewichtsverliesprogramma de spiermassa te behouden en ruimschoots in de voedingsbehoefte te voorzien.

Eigenschappen

Dankzij het verhoogde eiwitgehalte kan gewichtsverlies worden bereikt terwijl de spiermassa behouden blijft. Om gewichtsverlies te bereiken dient het dier minder voeding op te nemen. Royal Canin Obesity Management bevat extra mineralen en vitaminen zodat het dier toch alle benodigde voedingsstoffen binnen krijgt. Bij een dier met overgewicht worden de gewrichten extra belast. Chondroïtinesulfaat en glucosamine helpen de normale beweeglijkheid van de gewrichten te behouden. Een verhoogd vochtgehalte in Royal Canin Obesity Management maakt een verminderde energieopname mogelijk terwijl wel een gevoel van verzadiging wordt bereikt (natvoeding). Omega-3-vetzuren (EPA/DHA) zorgen voor een gezonde huid en glanzende vacht tijdens de periode van gewichtverlies.

Indicatie

Indicaties: 

- Obesitas/overgewicht
- Obstipatie met goede respons op voedingsvezels
- Diabetes mellitus type 2

Contra-indicaties:

Royal Canin Obesity Management is niet geschikt voor kittens en drachtige of zogende poezen. Daarnaast is deze dieetvoeding niet geschikt voor dieren met een verhoogde energiebehoefte.
Royal Canin Kat Obesity 100 g
€ 1,26
(€ 1,26 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Royal canin kat obesity

Schrijf een review
  • 4/5
    Beoordeeld door
     
    Mijn kat apprecieert het en eet zijn hele bord op, wat kan ik nog meer zeggen, het is een van mijn favorieten en ik zal spoedig opnieuw een bestelling doen aangezien hij er van houdt.

Royal Canin Kat Obesity kopen

Je kan Royal Canin Kat Obesity van het merk Royal Canin, geproduceerd door ROYAL CANIN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Voeding > Kat