€ 10,15
€ 7,82
(€ 19,55 / kg)
Bespaar 23% (€ 2,33)
Promotie -23% korting geldig t.e.m. 30/09/2019

Omschrijving van Royal Canin Kat Gastro Intestinal

Royal Canin Gastro Intestinal is speciaal ontwikkeld ter behandeling van spijsverteringsstoornissen bij de kat.

Spijsverteringsstoornissen

Er zijn veel katten van jong tot oud met aandoeningen aan het maag-darmkanaal. De meest voorkomende klachten zijn braken en diarree. De oorzaak van deze klachten is zeer uiteenlopend. De ernst en de behandelingen van aandoeningen aan het maag-darmkanaal zijn zeer verschillend en er wordt soms (aanvullend) gebruik gemaakt van deze speciale dieetvoeding.

Royal Canin Gastro Intestinal Diet

Voeding speelt een belangrijke rol bij de behandeling van spijsverteringsproblemen. Daarom zal uw dierenarts uw huisdier meestal een speciale dieetvoeding voorschrijven. Bij de behandeling van braken en/of diarree is Royal Canin Gastro Intestinal Diet een geschikte dieetvoeding. Royal Canin Gastro Intestinal Diet is speciaal ontwikkeld voor katten met spijsverteringsstoornissen.

Eigenschappen

De combinatie van bijzonder goed verteerbare eiwitten, rijst, speciale voedingsvezels en visolie in Royal Canin Gastro Intestinal Diet zorgt voor een evenwichtige darmflora en een optimale verteerbaarheid. Het maag-darmkanaal wordt minder belast, door de hoge energiedichtheid zijn de porties kleiner dan wanneer er "normale" voeding wordt gegeven. Royal Canin Gastro Intestinal Diet bevordert, door de hoge energiedichtheid, ook de gewichtstoename tijdens de herstelperiode. Bij katten met een maag-darmaandoening kan de eetlust verminderd zijn en kan gewichtsverlies optreden. De goede smakelijkheid van Royal Canin Gastro Intestinal Diet bevordert de spontane voedselopname, waardoor de kat sneller herstelt. De omega-3-vetzuren EPA en DHA dragen bij aan de gezondheid van het maag-darmkanaal. Deze dieetvoeding beperkt tevens zowel de vorming van struviet- als calciumkristallen in de urine.

Contra-indicaties

- Leveraandoeningen
- Alvleesklier aandoeningen (pancreatitis)

Indicatie

- Acute en chronische diarree
- Chronische darmontstekingen / Inflammatory Bowel Disease (IBD)
- Maldigestie, malabsorptie (verstoring opname en/of vertering) - Herstel
- Bacteriële overgroei (soms na antibiotica kuur)
- Leveraandoeningen (behalve hepatische encefalopathie)
- Gastritis (ontsteking maagslijmvlies vaak in combinatie met de darm)
- Colitis (ontsteking dikke darm)

Waarschuwing

Contra-indicaties

- Leveraandoeningen
- Alvleesklier aandoeningen (pancreatitis)
€ 10,15
€ 7,82
(€ 19,55 / kg)

Laatste reviews en ervaringen met Royal Canin Kat Gastro Intestinal

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Zeer goed product voor katten met maag- en darmproblemen met diarree en braken. Te kopen op advies/voorschrift van de dierenarts.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Perfect voor katten met darmstoornissen. Mijn 3 katten willen ze, zelfs degenen die geen problemen hebben. Geweldig alternatief, in aanvulling op gastro-intestinale kroketten. Het varieert hun menu

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  We hebben 2 katjes geadopteerd uit het asiel. Ze zijn als vondeling binnengebracht met ondervoeding, en hadden problemen met de stofwisseling (beetje diaree). Met dit voedsel hebben we ze er weer bovenop gebracht, en de stoelgang is ook terug OK.

  Was deze beoordeling nuttig?

Royal Canin Kat Gastro Intestinal kopen

Je kan Royal Canin Kat Gastro Intestinal van het merk Royal Canin, geproduceerd door ROYAL CANIN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Voeding > Kat