€ 54,47
€ 39,22
(€ 9,81 / kg)
Bespaar 28% (€ 15,25)
Promotie -28% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Dit product wordt gratis geleverd!
Royal Canin Kat Fiber Response 4 kg
€ 54,47
€ 39,22
(€ 9,81 / kg)

Laatste reviews en ervaringen met Royal canin kat fiber response

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Product gegeven aan mijn kat die vaak bloedproblemen had in haar ontlasting. Sinds ik hem deze brokken heb gegeven, is het probleem weg. Daarom raad ik het ten zeerste aan
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Deze brokken hebben de gedragsproblemen van mijn kat opgelost door hem te genezen van zowel zijn chronische constipatie als zijn anorexia vanwege de angst voor ontlasting, want sinds 5 jaar zijn de ontlasting weinig en hard als steen. Een ernstige en pijnlijke ziekte die geen enkele veterinaire kliniek ooit had kunnen ontdekken! Mijn kat wint weer aan gewicht, krijgt vertrouwen in haar kattenbak en maakt eindelijk regelmatig normale stoelgang. Hierdoor is hij nu rustiger, gezelliger en gezelliger en zijn geestelijke en lichamelijke gezondheid zijn op hun best! Royal Canin is het enige merk dat kattenvoer aanbiedt voor constipatie van katten, bravo en bedankt!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze Britse korthaar is compleet verzot op Royal Canin Kat Fiber. Reeds vanaf de eerste dagen merkten wij dat zijn stoelgang er duidelijk op verbeterd was. Dit voedingsproduct zullen wij voortaan zeker verder gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Problemen met stoelgang bij onze oudere poes is nu voor het grootste deel onder controle sinds we deze korrels gebruiken. De stoelgang is nu veel vaster en zit precies in een vliesje

Royal Canin Kat Fiber Response kopen

Je kan Royal Canin Kat Fiber Response van het merk Royal Canin, geproduceerd door ROYAL CANIN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Voeding > Kat