Royal Canin Hond Sensitivity Control Kip 420 g

€ 3,51
€ 2,74
(€ 6,52 / kg)
Bespaar 22% (€ 0,77)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 30/04/2019

Omschrijving van Royal Canin Hond Sensitivity Control Kip

Royal Canin Sensitivity Control is een hypoallergene dieetvoeding voor de diagnose en behandeling van voedselallergie en voedselovergevoeligheid.
Royal Canin Sensitivity Control is ook verkrijgbaar als droogvoeding.

Royal Canin Sensitivity Control

Bij de behandeling van voedselovergevoeligheid zal uw dierenarts uw hond een speciale dieetvoeding voorschrijven. Er zijn 3 varianten van Royal Canin Sensitivity Control beschikbaar, gebaseerd op de eiwitbron: blauwe wijting, kip en eend. Deze dieetvoedingen zijn ook zeer geschikt als onderdeel van de behandeling van maag-darmaandoeningen en huidproblemen.

Eigenschappen

Kip, eend en rijst vertonen niet vaak een voedselallergie en zijn makkelijk verteerbaar. Hierdoor is de kans op een allergische reactie kleiner. De brokverpakking is met blauwe wijting, dit is nog zeldzamer in gebruik dan kip/eend en geeft nog minder kans op een reactie. Een speciale combinatie van vitaminen en zink verminderen het waterverlies door de huid en verbeteren de barrièrefunctie van de huid. Omega-3-vetzuren (EPA/DHA) helpen huidreacties te verminderen en dragen bij aan de integriteit (betere werking) van het slijmvlies van het maag-darmkanaal. Door de hoge concentratie omega-3-vetzuren is Royal Canin Sensitivity Control ook erg geschikt voor honden met een chronisch huidprobleem waarbij allergie een rol speelt. De combinatie van fermenteerbare vezels zorgen voor een goede samenstelling van de darmflora en beschermen het darmslijmvlies. De voeding is gluten vrij.

Royal Canin Sensitivity Control is een uitgebalanceerde volledige hypoallergeen dieetvoeding, die levenslang gegeven kan worden.

Indicatie

- Voedselallergie (huidaandoeningen en/of spijsverteringsproblemen)
- Voedselintolerantie
- Chronische idiopatische colitis (dikke darm ontsteking) alle leeftijden
- Atopische dermatitis
€ 3,51
€ 2,74
(€ 6,52 / kg)

Royal Canin Hond Sensitivity Control Kip kopen

Je kan Royal Canin Hond Sensitivity Control Kip van het merk Royal Canin, geproduceerd door ROYAL CANIN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Voeding > Hond