Roger & Gallet Koffer Bois D'Orange 150 ml

€ 43,00
€ 38,70
(€ 25,80 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 4,30)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Roger & Gallet Koffer Bois D'Orange

Voor haar, voor hem. Met de eau de toilette Bois d'Orange maakt u een magische geurreis tot diep in een Andalusische tuin, in de schaduw van de sinaasappelbomen. Laat u verleiden door de pittige, zonnige frisheid van het gebladerte en de vruchten, de zachte geur van de bloesems en het milde, houtige parfum van het sinaasappelhout.

Indicatie

Verkwikkend

Gebruik van Roger & Gallet Koffer Bois D'Orange

Spray op de huid voor een verkwikkende en frisse geur.

Ingrediënten Roger & Gallet Koffer Bois D'Orange

Klaterende frisheid in de kopnoten, met de stralende vitaliteit van mandarijnessence en een vleugje kruidig groen van basilicum en ijzerkruid. Fruitige zachtheid in het hart, origineel opgebouwd rond sinaasappelakkoorden. De krachtige persoonlijkheid van neroli gecombineerd met bittere sinaasappel geeft tegelijk zachtheid en een subtiele, kruidige bitterheid. Zoete oranjebloesem in de knop zorgt voor contrast met een verfijnde, appetijtelijke fruitigheid. De basis is sensueel en karaktervol, met de muskusaroma’s van heldere amber en de diepe houttoetsen van palissanderhout en atlasceder.
Roger & Gallet Koffer Bois D'Orange 150 ml
€ 43,00
€ 38,70
(€ 25,80 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Roger & Gallet Koffer Bois D'Orange kopen

Je kan Roger & Gallet Koffer Bois D'Orange van het merk Roger & Gallet, geproduceerd door ROGER&GALLET - L'OREAL BELGILUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Cadeau of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Parfums
Schoonheid & Hygiëne > Geschenkideeën