RoC Keops Deodorant Droge Spray Verlaagde Prijs 2x150 ml spray

€ 19,90
€ 10,94
(€ 36,47 / l)
Bespaar 45% (€ 8,96)
Promotie

Omschrijving van RoC Keops Deodorant Droge Spray Verlaagde Prijs

De RoC KEOPS deodorant blijft 24h lang efficiënt tegen zweten en overmatig vocht, respecteert de huid optimaal. Bevat actieve ingrediënten die zweten tegengaan en hinderlijk vocht beperken. Deze actieve deodorant helpt onprettige lichaamsgeurtjes onder controle te houden.

Uw huid blijft 24h lang fris en droog, geurtjes blijven onder controle. Deze parfum- en alcoholvrije deodorant is samengesteld om het risico op allergieën te beperken. Goed schudden voor gebruik. Bij blokkering van de spray, zacht reinigen met lauw water.

Indicatie

Deodorant die 24h lang beschermt tegen overmatig zweten en vocht, zonder parfum of alcohol, geschikt voor gevoelige huidtypes

Gebruik van RoC Keops Deodorant Droge Spray Verlaagde Prijs

Schud de deodorant bus voor het gebruik en spray van op 15 cm op een propere en droge huid. Veroorzaakt geen irritatie en kan ook rechtstreeks gebruikt worden na het epileren.

Ingrediënten RoC Keops Deodorant Droge Spray Verlaagde Prijs

ISOBUTANE, CYCLOPENTASILOXANE, ALUMINIUM CHLOROHYDRATE, CYCLOHEXASILOXANE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, TOCOPHERYL ACETATE, FARNESOL.
RoC Keops Deodorant Droge Spray Verlaagde Prijs 2x150 ml spray
€ 19,90
€ 10,94
(€ 36,47 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Roc keops deodorant droge spray verlaagde prijs

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De deodorant heeft een goede antritranspirante werking. De geur is neutraal dus goed voor mensen met gevoelige huid. Correcte prijs voor goede kwaliteit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De deo is reukloos en gedurende de ganse dag efficiënt. ik koop deze steeds in promotie per twee stuks. Het is ook de enige deo die geen rode kringen van allergie onder de oksels nalaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fantastische deodorant, slecht verkrijgbaar bij de drogisten. Omdat ik geen enkele andere deodorant verdraag was ik heel blij met de aankoop bij Farmaline.

RoC Keops Deodorant Droge Spray Verlaagde Prijs kopen

Je kan RoC Keops Deodorant Droge Spray Verlaagde Prijs van het merk RoC, geproduceerd door ROC , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Roc Keops of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Anti-Zweet > Spray