€ 69,95
€ 51,06
Bespaar 27% (€ 18,89)
Promotie -27% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Rhumal Extra

Een tablet Rhumal EXTRA bevat 24 mg hyaluronzuur en andere bestanddelen zoals collageen

Zolang een machine goed geolied is, kan ze vlotjes bewegen. Maar de kleinste zandkorrel of te weinig smeermiddel kunnen stokken in de wielen steken... met haperingen tot gevolg. Dat is precies wat er gebeurt in de gewrichten wanneer het kraakbeen – een heuse schokdemper – het laat afweten, of wanneer de hoeveelheid synoviaal vocht, dat de bewegingen van de gewrichten vergemakkelijkt, afneemt! Op dat ogenblik wordt bewegen moeilijker en lastig. De gewrichten kraken, blokkeren en steken.

Geef uw gewrichten opnieuw dat natuurlijke gevoel van comfort dankzij dit actief biologisch en wetenschappelijk erkend bestanddeel : hyaluronzuur in orale vorm !

Gebruik van Rhumal Extra

Een kuur van 3 maanden is aanbevolen met 2 tabletten per dag gedurende de eerste 2 maanden dan 1 tablet per dag tijdens de 3de maand.

Ingrediënten Rhumal Extra

Samenstelling : COMPLET is een kwalitatief hoogstaand voedingssupplement dat zuivere, kristallijne glucosaminesulfaat, chondroïtinesulfaat en MSM bevat. COMPLET bevat per zakje 1500 mg kristallijne glucosaminesulfaat, 1200 mg chondroïtinesulfaat en 2000 mg MSM.

Ingrediënten : Kristallijne glucosaminesulfaat ; Methylsulfonylmethaan ; Chondroïtinesulfaat ; Zoetstoffen : Fructose, Xylitol ; Smaakstof : Citroenzuur ; Antiklontermiddel : Maïszetmeel ; Smaakstof : Sinaasappelaroma ; Kleurstof : Bétacaroteen ; Zoetstof : Sucralose. Bevat zoetstoffen en afgeleide producten van krabschalen. Niet geven aan personen met een gekende overgevoeligheid.
€ 69,95
€ 51,06

Laatste reviews en ervaringen met Rhumal extra

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  we gebruiken rumal al enige tijd voor de behandeling van artrose van de knie voor 26-jarige zoons, basketbalspeler en voor artrose van de heupen, dit smeert de gewrichten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Correct verpakt en geleverd volgens de aangegeven termijn. Met deze verpakking komen we weer eventjes toe en de kostprijs viel reuze mee. Vandaar dat dit een aanrader is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dit product al een hele tijd en ben er tevreden over, ik denk dat ik zonder heel wat meer hinder zou ondervinden, in hè begin zijn mijn klachten verbeterd en nu stabiel, ga er zeker niet mee stoppen, ook denk ik door het de ingrediënten dat het goed is voor d huid.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn huisarts gebruik ik rhumal extra voor de behandeling van artrose in mijn vingergewrichten. Het zou de pijn moeten verminderen en de knobbelvorming tegengaan. Ik neem het vooral in de hoop dat ik op die manier de artrose kan afremmen. Pijn en knobbelvorming zijn er alsnog, maar misschien zou het zonder nog erger zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  moet het resultaat nog afwachten, heb vele jaren dergelijke producten verkocht, of ze werken? nu ik de leeftijd bereikt heb van slijtage en artrose en dergelijke moet ik het nog ondervinden, ik ben hoopvol.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Rhumal Extra is een voedingssupplement op basis van 24 mg hyaluronzuur.. Zolang een machine goed geolied is, kan ze vlotjes bewegen. Maar de kleinste zandkorrel of te weinig smeermiddel kunnen stokken in de wielen steken… met haperingen tot gevolg.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  voedingssupplement tegen artrose, te nemen in combinatie met volledige rumal, extra rumal is samengesteld uit hyaluronzuur dat de volledige rumal goed aanvult, het verlicht sterk artrose problemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik en mijn vrouw gebruiken Rhumal al enkele jaren, zo kunnen we onze knieën blijven gebruiken om te joggen en intensief te fietsen.Onze bestelling bij Farmaline wordt steeds correct bij ons afgeleverd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  buiten glucosamine, chondroitine en msm, neem ik dit ook omdat ik het gevoel heb dat hierdoor mijn knie veel soepeler beweegt en bijgevolg minder pijn heb.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik had altijd stijve knieèn,en als ik de trappen moest doen amai da was iets,stijf en kraken tot ik het aan de osteopaat eens zegde,hij rade mij dan aan om rhumal extra te proberen.ik heb da dan gedaan en ik moet zeggen van dan af gaat het veel beter ;gaat veel vlotter en kraakt bijna niet meer ;ik zal zeker verder doen
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product neem ik reeds meer dan 6 maand. Dit is natuurlijk een voedingssupplement waarvan je niet onmiddellijk beterschap van voelt. Maar dit voedingssupplement in combinatie met glucosamine zou toch effectief werken!

Rhumal Extra kopen

Je kan Rhumal Extra van het merk Rhumal, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
50+ > Soepele Gewrichten