€ 8,95
€ 7,79
Bespaar 13% (€ 1,16)

Omschrijving van Nutritic Vit A+D

Vitamines A&D is speciaal ontwikkeld voor kinderen en oudere mensen, vooral in de winterperiode. Vitamine A draagt bij tot de instandhouding van een normale huid, slijmvliezen en gezichtsvermogen, terwijl vitamine D bijdraagt tot de instandhouding van goede botten een een goede werking van de spieren. Ook bij het celdelingsproces speelt vitamine D een rol. Beide vitamines ondersteunen ook de goede werking van het immuunsysteem.

Indicatie

Draagt bij tot de instandhouding van de huid
Draagt bij tot de goede werking van het mmuunsysteem
Draagt bij tot de instandhouding van het gezichtsvermogen
Draagt bij tot de instandhouding van de botten
Draagt bij tot de instandhouding van de werking van de spieren

Gebruik van Nutritic Vit A+D

Per dag 1 tablet innemen vóór of tijdens de hoofdmaaltijd. Deze inname dekt 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine A en 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine D bij volwassenen.
Kinderen van 0-6 jaar: 1 tablet om de twee dagen

Ingrediënten Nutritic Vit A+D

Vitamine A (acetaat), vitamine D3 (cholecaliferol); microkristallijn cellulose, maltodextrine (vulstoffen); hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose (omhullingsmiddelen); magnesiumstearaat, talk, siliciumdioxyde (antiklontermiddelen).

Per Tablet:
Vit A: 800µg (100% ADH)
Vit D: 7.5µg (150% ADH)

Waarschuwing

Het gebruik van vitamine A is niet aangewezen de eerste drie maanden van de zwangerschap Het wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
€ 8,95
€ 7,79

Laatste reviews en ervaringen met Nutritic Vit A+D

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Ik neem dit supplement dagelijks in combinatie met nog enkele andere supplementen. Na veel onderzoek te lezen over het Herpes Simplex Virus type 1 zou dit supplement in combinatie met enkele andere een uitbraak onderdrukken/voorkomen. Ik neem deze nu reeds gedurende 4 maanden en tot op heden heb ik geen uitbraak meer gehad.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Daar kunnen we voorlopig weinig van zeggen, mijn man neemt het in om droge plekken en kloven op handen en voeten te vermijden. We hopen dus dat dit helpt.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Deze Vitaminen worden gebruikt voor periodiek gebruik en moeten meerdere malen per jaar worden vernieuwd. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Regenereert zacht weefsel.

  Was deze beoordeling nuttig?

Nutritic Vit A+D kopen

Je kan Nutritic Vit A+D van het merk Revogan, geproduceerd door REVOGAN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine A
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D