Magnesium OK +30 Tabletten GRATIS 90+30 tabletten

€ 21,45
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Magnesium OK +30 Tabletten GRATIS

Magnesium-OK is specifiek ontwikkeld voor de actieve persoon om elke dag opnieuw in topvorm te zijn.

Indicatie

Draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid
Draagt bij tot een goed energieleverend metabolisme
Draagt bij tot een goede werking van het immuunsysteem
Draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress
Draagt bij tot een goede psycholgische functie
Draagt bij tot een goede werking van de spieren
Draagt bij tot een goede vruchtbaarheid en voortplanting
Draagt bij tot de regulering van de hormonale activiteit

Gebruik van Magnesium OK +30 Tabletten GRATIS

1 of 2 tabletten per dag innemen na de maaltijd

Ingrediënten Magnesium OK +30 Tabletten GRATIS

Magnesiumoxide, vulstof: hydroxypropylcellulose, taurine, antiagglomeraatstoffen: stearinezuur, siliciumdioxide, natriumcroscarmellose, magnesiumstearaat, ascorbinezuur, verstevigingsmiddel: microkristallijn cellulose, zinkgluconaat, omhullingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, seleniumgist, Dalfa- tocoferyl-succinaat, kleurstoffen: karmijn, titaniumoxide, stabilisator: talk, pyridoxine hydrochloride, thiamine hydrochloride, riboflavine, cyanocobalamine, chroomchloride, foliumzuur

Per 2 tabletten:
Magnesium: 300mg (80% ADH)
Zink: 8mg (80% ADH)
Selenium: 25µg (45% ADH)
Chroom: 50 µg (125% ADH)
Vit B1: 1.4mg (127% ADH)
Vit B2: 1.6mg (114% ADH)
Vit B6: 4mg (286% ADH)
Foliumzuur: 200µg (100% ADH)
Vit B12: 3µg (120% ADH)
Vit C: 60mg (75% ADH)
Vit E: 10mg (83% ADH)
Taurine: 200mg

Waarschuwing

Het wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
Magnesium OK +30 Tabletten GRATIS 90+30 tabletten
€ 21,45
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Magnesium ok +30 tabletten gratis

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden over magnesium ok , alles zit erin dat ons lichaam nodig, vooral ook magnesium gecombineerd met de nodige vitaminen vindt ik super, pilletjes zijn klein en gemakkelijk in te nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Tegen verzuring, niet slecht maar niet zeker dat het helpt. Wel bij het fietsen, niet bij het skien in elk geval.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hallo, ik neem nu Magnesium OK sinds een week en voel al duidelijk verschil ; de vermoeidheid is reeds geminderd en ik voel me een stuk beter in mijn vel. Voor het overige zijn de tabletten gemakkelijk in te nemen en hebben nog een lekker smaakje ook .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Magnesium gebruiken mijn man en ik al vele jaren,wij maken lange dagen, en dan kan magnesium wel helpen om de vermoeidheid tegen te gaan wij zijn er zeer tevreden over.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  In een stresserende periode is Magnesium OK bijzonder aangewezen. De samenstelling van het produkt is ideaal om een algemeen gevoel van welzijn te ervaren. .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze Magnesium tabletten kende ik niet. Ik gebruikte steeds dezelfde . Bij surfen op de site van farmaline vond ik de uitleg van Magnesium + extra vitamines. Zo neem ik een tabletje in plaats van 2
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Magnesium OK 90 + 30 tabletten is een gekend merkproduct,dat zijn effektiviteit al jaren heeft bewezen. Alweer wordt dit produkt voordeliger aangeboden door Formaline.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb deze nu een maand gebruikt en moet toegeven dat ik echt bijna geen spierkrampen meer heb gehad.Een echte opluchting.Het fijne is dat je er maar een per dag hoeft in te nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  goede magnesiumtabletten met extra vitamine b. ik neem ze om 18u dan ben ik ook de ganse avond rustig. 's morgens wel nog extra b magnum, indien teveel vermoeid neem ik nog een magnesium ok s middags.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zonder deze fantastische toevoeging krijg ik elke dag pijnlijke krampen in voeten en benen. Bananen helpen ook zegt men, zitten vol met magnesium, maar na jaren elke dag een banaan, was er geen verbetering. Nu ik licht diabeet ben en eigenlijk geen bananen meer mag eten (max 1 per week, ben ik overgestapt naar deze Magnesium tabletten. Deze helpen wel. Je moet ze wel elke dag innemen (1/dag) en de werking komt pas voelbaar na een 2 a 3 weken inname.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn arts heeft mij aangeraden om regelmatig magnesium te nemen en toen ook ik de aanbieding zag op de website heb ik niet getwijfeld. Ik heb gevoel dat het mij inderdaad goed doet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb al dikwijls magnesium besteld en ik bestel dat altijd bij farmaline. er zijn nog online apotheken, maar de servies is altijd het best bij farmaline.

Magnesium OK +30 Tabletten GRATIS kopen

Je kan Magnesium OK +30 Tabletten GRATIS van het merk Revogan, geproduceerd door REVOGAN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium