€ 39,97
€ 37,97
Bespaar 5% (€ 2,00)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Retaron 90 capsules

Omschrijving van Retaron

Bij veroudering van het oog spelen processen die het gevolg zijn van een verhoogde aanwezigheid van vrije radicalen een rol. Vrije radicalen zijn hoogreactieve verbindingen die vooral veelvuldig optreden bij stress, verhoogd alcoholgebruik, roken, sterke UV-straling, milieuvervuiling en in geval van een onevenwichtig dieet. Ook andere veranderingen aan het oog treden voornamelijk bij hogere leeftijd op en hangen eveneens samen met de schadelijke invloed van vrije radicalen. Bepaalde stoffen in onze voeding zorgen mee voor de afbraak van die vrije radicalen en dragen op die manier bij tot de bescherming tegen de oxidatieve stress die het gevolg is van die vrije radicalen. Retaron® bevat verbindingen met een sterk antioxidatief vermogen en is bijgevolg geschikt voor de bescherming van het oog en om het gezichtsvermogen op peil te houden.

De zwarte APPELBES (Aronia melanocarpa) is een inheemse struik die donkere bessen draagt. Deze bessen bevatten een bijzonder hoge concentratie aan flavonoïden. 
• De sporenelementen zink en selenium zijn wezenlijke bestanddelen van enzymen die cellen beschermen tegen oxidatieve stress. Zink draagt bij tot het behoud van een normaal gezichtsvermogen. 
• Luteïne en zeaxanthine vindt men terug als antioxidatief werkzame pigmenten in het netvlies en voornamelijk in de macula lutea, dat deel van het netvlies dat zorgt voor een scherp zicht. Bij het ouder worden neemt hun concentratie af. 
• Vitamine C en E vormen een onderdeel van het natuurlijke beschermingsmechanisme van het lichaam tegen de vrije radicalen en de door hen veroorzaakte ‘oxidatieve stress’. 
• De essentiële, meervoudig onverzadigde omega-3 vetzuren DHA (docosahexaeenzuur) en EPA (eicosapentaeenzuur) zijn ook bekend als de bestanddelen van visolie. De hoogste concentratie van deze stoffen in het menselijk lichaam bevindt zich in het netvlies. Ze zijn onontbeerlijk voor een intact, goed functionerend en doorbloed netvlies. De gunstige bijdrage van DHA tot het behoud van een normaal gezichtsvermogen wordt best verkregen met een dagelijks aanbevolen hoeveelheid van 250 mg DHA of 1 capsule Retaron® . 
Retaron® is dan ook speciaal samengesteld om de natuurlijke mechanismen te ondersteunen die het oog tegen omgevingsfactoren en verouderingsverschijnselen beschermen. Op die manier kan het voortschrijden van leeftijdsgebonden processen in het oog vertraagd worden.

Indicatie

Retaron is een voedingssupplement dat zorgvuldig werd samengesteld voor het behoud van een normaal gezichtsvermogen.

Gebruik van Retaron

Aanbevolen inname: dagelijks 1 capsule innemen, liefst bij de maaltijd, en met een koude drank. Op die manier wordt de dagelijkse behoefte bereikt. Regelmatige en langdurige inname is vereist.

Ingrediënten Retaron

Visolieconcentraat*, Gelatine, Bevochtiger (Glycerine), Sojaolie, Vitamine C (Calcium L-ascorbaat), Zink (Zinkgluconaat), Aronia melanocarpa Extr. (Zwarte appelbes), Plantaardige olie, Vitamine E (DL-α-tocoferylacetaat), Luteïne, Maltodextrine, Kleurstof (IJzeroxide), Zeaxanthine, Emulgator (Sojalecithine)**, Selenium (Natriumseleniet). 
* bevat vis en hieruit afgeleide producten
** bevat sojabonen en hieruit afgeleide producten
€ 39,97
€ 37,97

Laatste reviews en ervaringen met Retaron

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Oogbescherming

  Dankzij de verschillende ingrediënten die het bevat, is het geschikt voor oogbescherming en voor het behoud van een normale zichtfunctie. Ik ben erg bijziend, en er is een probleem met mijn netvlies. Bij het lezen van de lijst met ingrediënten las ik dat sommige essentieel zijn voor de integriteit en een goede vascularisatie van het netvlies, wat voor mij belangrijk is. 1 capsule per dag is voldoende.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Zicht op leeftijd

  Ouder worden en drogere ogen en vermoedelijk ook zwakker zicht lijken samen te gaan. Om toch niet bij te pakken te blijven zitten en me alleen maar te behelpen met extra traanvocht ben ik onlangs begonnen met een extra kuur retaron en het doet goed ter ondersteuning

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Heeft een heel goede werking op mijn droge ogen

  In 1 week heb ik operatie van cataract en mijn ogen voelen heel pijnlijk en zeer droog, in deze periode voel ik dan ook de goede werking veel minder en moet even op stop zetten tot na de 2 oogoperatie. Daarna kan ik terug voelen of het nog steeds zo goed is voor mijn ogen, zal het melden zo mogelijk. Denise

  Was deze beoordeling nuttig?

Retaron kopen

Je kan Retaron van het merk Ursapharm , geproduceerd door URSAPHARM BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
50+ > Vitaminen > Ogen
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Vitaminen & Supplementen