Rene Furterer Vitalfan Progressieve Haaruitval Verlaagde Prijs 90 Capsules

€ 36,50
€ 31,03
Bespaar 15% (€ 5,47)
Op voorraad

Omschrijving van Rene Furterer Vitalfan Progressieve Haaruitval Verlaagde Prijs

Vitalfan Rene Furterer tegen haaruitval - progressieve haaruitval - bevat actieve stoffen van natuurlijke oorsprong die de groei van het haar bevorderen en haaruitval tegengaan.

De exclusieve formule pakt de 3 oorzakelijke factoren van progressieve haaruitval aan:
- Extract van Citrus aurantium en vitamine PP bevorderen de microcirculatie en zorgen ervoor dat het haar optimaal voorzien wordt van energierijke en essentiële voedingsstoffen die het voor zijn groei nodig heeft.
- Een synergie van natuurlijk Curbicia-extract, vitamine B6 en zink houdt de talgproductie, die haaruitval in de hand werkt, binnen de perken, zodat het haar gezond en levenskrachtig teruggroeit.
- Vitamine A en E (krachtige antioxidanten), veldkers en biotine dragen bij tot de bescherming van de haarwortel en creëren een milieu dat ideaal is voor de gorie van sterk haar.

Gebruik van Rene Furterer Vitalfan Progressieve Haaruitval Verlaagde Prijs

1 capsule per dag tijdens de maaltijd innemen.

Ingrediënten Rene Furterer Vitalfan Progressieve Haaruitval Verlaagde Prijs

Vitamin A (as retinyl palmitate), Vitamin E (as dl-alpha tocopherol acetate), Niacin (as niacinamide), Vitamin B6 (as pyriodoxine hydrochloride), Biotin, Zinc (as zinc sulfate monohydrate), Squash seed extract, Watercress (leaves) extract on maltodextrin, Bitter orange (fruit) extract (bioflavonoids 13.5 mg), Fish gelatin, Glycerin, Yellow beeswax, Corn starch, Caramel, Soya lecithin, Flavor, Mica-based pearlescent pigments, Titanium dioxide, FD&C Blue No.1.
Rene Furterer Vitalfan Progressieve Haaruitval Verlaagde Prijs 90 Capsules
€ 36,50
€ 31,03

Laatste reviews en ervaringen met Rene furterer vitalfan progressieve haaruitval verlaagde prijs

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij gebruiken dit product reeds meer dan een jaar wat niet baat niet schaadt. In ieder geval is de haaruitval stabiel gebleven en ben daar heel tevreden mee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik het nu een maand of 6, terwijl ik sinds 9 maanden onder begeleiding van een diëtiste aan het afvallen ben. Het is echt effectief. In de eerste maanden van het afvallen ging mijn haar erg uitvallen, mede ook door de overgang. Sinds ik supplement slik is mijn haar merkbaar dikker, er groeien nieuwe haren en het voelt veel gezonder. Wat mij betreft een aanrader, ik blijf het slikken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Als gebruiker van het product heb ik nog geen ganse doos van het product gebruikt en ik merk reeds een lichte verbetering tegen het uitvallen van mijn haar.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Als ik naar de inhoud van de capsules kijk dan zitten er meerdere soorten zadenolie in. In meerdere diëten worden deze ook aanbevolen. Lijkt een positief iets.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een makkelijk door te slikken capsule, vrij klein. Over de werking van het product kan ik nog geen review geven omdat ik het pas een aantal weken gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In combinatie met de andere producten van Rene Furterer een zeer effectief middel tegen dunner wordend haar, stond er eerst scepties tegenover maar naar het gebruik heeft het mij overtuigd en is het een dagelijkse aanvulling op mijn voeding.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit product drie maanden gebruikt zoals voorgeschreven. Ik ben zeer enthousiast.Mijn haar voelt voller aan. Duidelijk minder haaruitval. Start 1 mei weer met de 2e kuur.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  op moment kan ik er nog niets negatief over zeggen, ik heb dit product nog maar een paar weken in gebruik (op aanraden van een goede kennis die dit ook een hele tijd gebruikt heeft) , dus goed zou ik zeggen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de kapper moet ik vitamienen nemen tegen haaruitval, in mijn geval zal de menopauze de oorzaak zijn, na ongeveer 2 weken gebruik merk ik toch dat ik minder haar verlies!

Rene Furterer Vitalfan Progressieve Haaruitval Verlaagde Prijs kopen

Je kan Rene Furterer Vitalfan Progressieve Haaruitval Verlaagde Prijs van het merk Rene Furterer, geproduceerd door FURTERER - PIERRE FABRE, bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Haaruitval of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Haarverlies
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Haarverlies > Supplementen