€ 34,95
€ 30,76
(€ 384,50 / 100 ml)
Bespaar 12% (€ 4,19)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Remescar Wallen & Donkere Kringen

Remescar Wallen & Donkere kringen is een onmiddellijk werkende, doeltreffende crème die helpt om wallen en donkere kringen aanzienlijk te verminderen.
 
De revolutionaire EYESYL-technologie werkt onmiddellijk in op wallen en donkere kringen. De unieke combinatie van kleimineralen en een bipeptidecomplex bevordert een aanzienlijke verstrakking van de huid, vermindering van de vochtophoping onder de ogen en een micromusculaire pauze. Dit helpt de zwelling van de huid onder de ogen te verminderen en het verschijnen van donkere kringen tegen te gaan.


Indicatie

 • Maakt wallen en donkere kringen in slechts enkele minuten onzichtbaar!
 • METEEN zichtbare resultaten
 • Doeltreffend bij het eerste gebruik
 • Klinisch bewezen

Gebruik van Remescar Wallen & Donkere Kringen

 1. Was uw gezicht voorzichtig en dep het droog.
 2. Knijp een beetje van het product uit op uw vingertop, ongeveer ter grootte van een rijstkorrel. Minder is niet voldoende, en meer is meestal te veel en wordt dan niet volledig door de huid opgenomen of kan irritatie veroorzaken. Dit is een cruciale factor voor de correcte werking van Remescar Wallen & Donkere kringen.
 3. Breng de crème voorzichtig aan op de hele zone onder het oog en wrijf deze met één vinger uit, van het midden naar buiten. Wrijf de crème zachtjes uit tot die volledig door de huid is opgenomen.
 4. Houd uw gezichtsuitdrukking gedurende twee à drie minuten neutraal terwijl het product droogt voor het meest spectaculaire resultaat (u kunt dit proces versnellen door te wapperen). Hebt u te veel crème aangebracht, wrijf die dan weg met een nat doekje.
Sluit de tube na gebruik en was uw handen.

Om te verwijderen: Reinig de behandelde zone met water en dep droog.
 
Voor onder make-up: Breng eerst uw gebruikelijke verzorgingsproducten aan (oogserum, hydraterende dagcrème, enz.) en geef de producten even tijd om in de huidlagen te trekken (ca. twee minuten). Breng dan een zeer dunne laag Remescar Eye Bags & Dark Circles aan zoals hierboven beschreven. Als er een wit residu achterblijft, hebt u ofwel te veel product gebruikt, ofwel geen hydraterende crème gebruikt. Wrijf het witte residu gewoon weg met een nat doekje. Zodra het product opgedroogd is, brengt u uw make-up aan zoals gewoonlijk.
 
Opmerking: make-up op basis van olie kan de werking van Remescar Eye Bags & Dark Circles verminderen.

Ingrediënten Remescar Wallen & Donkere Kringen

Aqua, magnesium aluminum silicate, sodium silicate, butylene glycol, phenoxyethanol, PEG-75 shea butter glycerides, xanthan gum, ethylhexylglycerin, caprylyl glycol, CI 19140, CI 16035, acetyl tetrapeptide-5, acetyl octapeptide-3.

Waarschuwing

- Buiten het bereik van kinderen houden.
- Alleen gebruiken zoals voorgeschreven.
- Uitsluitend voor uitwendig gebruik.
- Contact met ogen en slijmvliezen vermijden. Bij contact met de ogen, overvloedig spoelen met water.
- Het gebruik stopzetten bij irritatie of overgevoeligheid (roodheid, pijn enz.). Bij huidirritatie of overgevoeligheid moet u het gebruik stopzetten. Raadpleeg uw arts als de symptomen na 48 uur niet verdwenen zijn.
- Bij allergische reacties op één van de bestanddelen wordt het gebruik afgeraden.
- Niet gebruiken op beschadigde huid (bv. open of ontstoken wonden, derdegraadsbrandwonden, acne, eczeem). Enkel gebruiken op normale, gezonde, niet-ontstoken huid.
- Niet meer dan één keer per dag gebruiken.
- Gebruik het product niet langer dan vier weken achter elkaar.
- Gebruik het product niet als de verpakking beschadigd is.
- Niet aanbevolen voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.
- Niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 16 jaar.
- Na opening niet langer dan twaalf maanden gebruiken.
- Het is aan te raden om het product te bewaren op een droge, koele plaats bij een temperatuur onder 30 °C.
€ 34,95
€ 30,76
(€ 384,50 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Remescar wallen & donkere kringen

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik zag onlangs een reclamespotje van dit product voorbij komen op tv en het leek mij te mooi om waar te zijn. Heb het toch gekocht en ben echt blij verrast want het werkte echt. De eerste paar keren heb ik wel even moeten oefenen om het juist aan te brengen (de ene keer te veel en dan weer iets te weinig) maar heb het nu helemaal onder de knie en ik ben super tevreden. Eindelijk van m'n wallen verlost!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij is dit echt een wondermiddel . De eerste keer was het wat zoeken hoe ik het moest aanbrengen maar eens dat goed zat , verdwenen mijn walletjes na enkele minuten.. Echt zalig ! Een aanrader:-)
 • 2/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ben erg teleurgesteld met mijn aankoop de belofte is niet er laat fijne lijntjes bij het drogen en niet verwijderen van de zakken geen resultaat voor mijzelf ik net verloren geld liggend video geld.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mits goed aangebracht super product maar je kan er geen bruine crème meer over doen want dan is het geen zicht.blijven oefenen en dan wel super resultaat
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Doeltreffend product maar het duurt toch wel eventjes voordat je de juiste dosering kan bepalen. Inderdaad, bij een te kleine dosering heeft het product geen effect en bij een te grote dosering krijg je witte uitslag onder je ogen. Al bij al toch tevreden over dit product.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Product waarvan het verschil kan worden gezien vanaf de eerste toepassing, ik was echter zeer septisch en ben zeer tevreden met het resultaat, aan de andere kant is het noodzakelijk om heel weinig anders witte sporen te zetten verschijnen.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Product gebruikt zoals omschreven en de wallen verminderen effectief maar heeft wel een trekkerig gevoel en droogt uit. Achteraf make-up aanbrengen neemt het effect volledig weg. De tevreden geld terug procedure is bijzonder omslachtig
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Wallen trekken weg maar geeft een trekkerig gevoel wat onaangenaam is en je bent dus heel de dag bewust van de gel op de ogen. Ook laat het een witte & droge film op ogen
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De crème zou naar mijn gevoel beter moeten uitstrijken. Voor mij helpt het gedeeltelijk, maar niet zoals op de reclame is te zien. Misschien doe ik er te weinig aan, maar ik mlerkte dat als je er teveel van neemt de crème zichtbaar achter blijft.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Eenvoudig ongelooflijk, een adembenemend verschil in slechts een paar minuten, dan kunt u uw make-up aan te brengen zonder zorgen het resultaat is altijd zichtbaar!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product maar moeilijk te gebruiken, je moet werkelijk exact doen wat erop staat en zoeken tot je de juiste hoeveelheid vindt... Misschien mogelijks aanpassen bij fabrikant?
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer effectief! Ik gebruik het in de ochtend voor de make-up. Het is geen wonder, maar het helpt echt. Kleeft niet en verhindert het onderhoud van de make-up niet
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt effectief om wallen te maskeren. Het resultaat wordt beter naarmate je de kneep om het aan te brengen na enkele keren onder de knie hebt. Een aanrader.
 • 2/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Persoonlijk gebruik ik dit product al iets meer dan een week, maar ik zie niet echt effecten of veranderingen. Ik volg de gebruiksinstructies op maar merk niet echt dat er veranderingen zijn
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  weggegooid geld.witte plekken dat is wat je overhoud.schijnbaar werkt het eerst als je het aanbrengt .je huid begint te trekken en de wallen zijn weg.een uurtje nadien korrelig witte plekken
 • 1/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  mijn vrouw gebruikte het en vond geen verbetering misschien werkt het op sommige mensen en niet anderen helaas valt het in de tweede categorie
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  slecht,zelfs barslecht,werkt maar korte tijd en laat witte schijn achter waardoor het geen zicht is om buiten te komen,jullie service zelf was weer top natuurlijk he
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super produit bien mettre une base sinon grosses traces blanches les cernes et les poches sous les yeux disparaissent À conseiller vraiment facile et fiable

Remescar Wallen & Donkere Kringen kopen

Je kan Remescar Wallen & Donkere Kringen van het merk Remescar, geproduceerd door AXONE PHARMA T3 , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Haar en make-up bad ass of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Ogen > Anti-Wallen