Remescar Kraaienpootjes 8 ml

Remescar  
nonenonenonenonenone 0 Reviews
  Schrijf een review
€ 35,95
€ 23,37
(€ 292,13 / 100 ml)
Bespaar 35% (€ 12,58)
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Remescar Kraaienpootjes

De delicate huid rondom de ogen is buitengewoon dun en bijzonder gevoelig. Daarom is het op deze plek op het gezicht dat de eerste tekenen van veroudering zichtbaar worden. Kraaienpootjes zijn een typisch voorbeeld van huidveroudering rondom de ogen.

Remescar Kraaienpootjes is een doeltreffende crème die kraaienpootjes onmiddellijk helpt te verminderen; en dit reeds na het eerste gebruik. De revolutionaire eWRINK-technologie werkt in op de huidstructuren rondom de ogen waardoor de huid opnieuw strakker wordt dankzij een unieke combinatie van plantsiliconen, kleimineralen, fytosachariden en geconcentreerde glucosidedeeltjes die de rimpels opvullen en de huid opnieuw jonger maken.

Indicatie

Remescar Kraaienpootjes is speciaal geformuleerd om kraaienpootjes in de delicate zone rondom de ogen aan te pakken.

Gebruik van Remescar Kraaienpootjes

Stap 1: Was uw gezicht en dep het droog.
Stap 2: Als u een hydraterende crème (dagcrème of oogcrème) gebruikt, moet u deze volledig laten absorberen voordat u Remescar Kraaienpootjes aanbrengt.
Stap 3: Knijp een beetje Remescar Kraaienpootjes uit op uw vingertop. Ongeveer de grootte van een rijstkorrel; minder is niet voldoende, en meer is meestal te veel en wordt dan niet volledig door de huid opgenomen of kan irritatie veroorzaken.
Stap 4: Wrijf de crème tussen uw 2 wijsvingers tot de crème kleurloos wordt (5 tot 10 seconden). Zorg ervoor dat u voldoende crème behoudt tussen uw vingers. Als het niet langer vochtig aanvoelt, neem dan opnieuw een kleine hoeveelheid op uw vingertop. Dit is een cruciale factor voor de correcte werking van Remescar Kraaienpootjes.
Stap 5: Breng de crème voorzichtig aan met een vinger aan de zijkant van het oog waar de kraaienpootjes zich bevinden. Wrijf deze met zachte tappende beweging uit tot die volledig door de huid is opgenomen. Zorg ervoor dat u de crème niet te dicht bij uw ogen aanbrengt, want het product spreidt zich verder uit naarmate het opwarmt door uw lichaamstemperatuur.
Stap 6: Houd uw gezichtsuitdrukking gedurende 2-3 minuten neutraal terwijl het product droogt voor het meest spectaculaire resultaat (u kunt dit proces versnellen door te wapperen). Hebt u te veel crème aangebracht, verwijder die dan met een vochtig doekje. Sluit de tube na gebruik en was uw handen.

Ingrediënten Remescar Kraaienpootjes

Aqua, Magnesium Aluminum Silicate, Sodium Silicate, Meadowfoam Estolide, Phenoxyethanol, Glyceryl Glucoside, PEG-75 Shea Butter Glycerides, Xanthan Gum, Cassia Angustifolia Seed Polysaccharide, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethylcellulose, Phenethyl Alcohol, Alteromonas Ferment Extract, Chondrus Crispus Extract, Lithothamion Calcareum Extract, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, CI 16035, CI 19140.
€ 35,95
€ 23,37
(€ 292,13 / 100 ml)

Remescar Kraaienpootjes kopen

Je kan Remescar Kraaienpootjes van het merk Remescar , geproduceerd door SYLPHAR , bestellen in België bij FARMALINE