€ 65,10
€ 64,45
(€ 25,78 / 100 g)
Bespaar 1% (€ 0,65)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Rejuvenal Recoverymatrix

RecoveryMatrix kan het natuurlijk herstellende vermogen van het lichaam ondersteunen¹. Dit natuurlijk herstellende vermogen geeft het lichaam de mogelijkheid tot natuurlijk herstel.
• Helpt het lichaam om vermoeidheid en moeheid te verminderen¹ 
• Is belangrijk bij het behoud van de spierfunctie² 
• Goed voor het geheugen, leerprestaties en de gemoedstoestand¹ 
• Voor het behoud van normale structuur en functie van de slijmvliezen¹ 
• Speelt een rol in het proces van weefselgroei en – ontwikkeling¹
¹Niacine, ²Vitamine D3

RecoveryMatrix is een 100% natuurlijke formule en bevat de aminozuren L-Glutamine en Glycine, daarnaast Niacine (vitamine B3) en Forskolin extract (plantenextract uit de Ayurveda) en Vitamine D3.

Indicatie

Bevordert de celvernieuwing en stimuleert de vetverbranding.

Gebruik van Rejuvenal Recoverymatrix

Mix de juiste hoeveelheid poeder (zie verpakking) in een glas water en roer het door en drink het direct helemaal op. Om de smaak aan te passen mag meer of minder water gebruikt worden maar 200 ml is ruim voldoende. Andere suikervrije dranken kunnen ook gebruikt worden zoals niet te zoete vruchten- of liever groentensappen. Uitstekend is tomatensap of lauwe (groene) thee. In combinatie met de inname van RecoveryMatrix kan vitamine C gebruikt worden, bijvoorbeeld 500 of 1000 mg. De combinatie kan meer energie vrijmaken en stimuleert daarbij vooral de vetverbranding. De hypofyse heeft voor optimale functie vitamine E nodig. Eventueel extra vitamine E (250 of 500 IU, max. 2x daags) kan het proces verder ondersteunen. Gebruik de vitamine E alleen tijdens het eten want ze heeft enig vet nodig om opgenomen te worden. Een uitstekende bron van Vitamine E vormt de OmegaMatrix®. Daar heeft u natuurlijk nog vele andere voordelen bij zoals de inname van de vetzuren EPA en DHA. RecoveryMatrix® kan ook in tabletvorm worden ingenomen. Deze kauwtabletten zijn ideaal voor onderweg en kunnen met of zonder water worden ingenomen. Kapot bijten en dus niet heel proberen door te slikken. 3 tabletten is gelijk aan 1 afgestreken maatschep RecoveryMatrix®. Doe ook dit een uur of langer voor de maaltijd.

Ingrediënten Rejuvenal Recoverymatrix

RecoveryMatrix® is een geregistreerde (100% natuurlijke) formule van de aminozuren L-Glutamine en Glycine met Niacine en Forskolin Extract.

Waarschuwing

Mensen die overgevoelig zijn voor niacine (Vit-B3) moeten de dosering langzaam opbouwen. Anders kan er een “Flush” ontstaan. Dit is een soort opvlieger waardoor de huid rood wordt. Het trekt weer snel weg en is volledig ongevaarlijk maar wordt doorgaans als onplezierig ervaren. Verlaag de dosering en bouw deze langzaam op.
Rejuvenal Recoverymatrix 250 g poeder
€ 65,10
€ 64,45
(€ 25,78 / 100 g)

Rejuvenal Recoverymatrix kopen

Je kan Rejuvenal Recoverymatrix van het merk Rejuvenal, geproduceerd door EURO PROMO CONSULT , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Geheugen
Welzijn & Gezondheid > Gemoed
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Intellectuele Prestaties
50+ > Geheugen