€ 33,53
€ 26,82
(€ 89,40 / 100 ml)
Bespaar 20% (€ 6,71)
Promotie -20% korting geldig t.e.m. 30/04/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Ravintsara Bio Essentiële Olie

Hï-hout, afkomstig uit Madagaskar en ook Cinnamomum camphora cineolhoudend genoemd, groeit in het wild in tropische vochtige bossen en kan wel tot 15 meter hoog worden. Zijn bladeren zijn ovaal, afwisselend, taai en breed, groen blijvend en blinkend aan de bovenkant, waardoor het duidelijk is dat hij familie is van de Lauraceae. Hij bloeit van november tot januari en heeft een zeer kenmerkende bes.

Gebruik van Ravintsara Bio Essentiële Olie

2 druppels 3 maal daags op een neutrale drager (honing of klontje rietsuiker of plantaardige olie).
Orale inname: ++++
Gebruik op de huid: ++++
Lucht verspreiding: ++++
+++++ = Ten zeerste aangeraden - (!) Voor gebruik met voorzorg

Tips & advies:
Formule om de natuurlijke weerstand te versterken in de winter : In een flesje van 10 ml 150 druppels CGEO Ravintsara + 70 druppels CGEO Eucalyptus radiata + 35 druppels CGEO Laurier + 35 druppels CGEO Niaouli. Verdun 3 druppels van het mengsel in enkele druppels PO en breng aan op de borst en op de bovenrug, 3 keer per dag. Deze formule mag niet gebruikt worden tijdens de zwangerschap en borstvoeding en ook niet bij kinderen jonger dan 5 jaar.

Waarschuwing

• Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Voorzichtigheid geboden tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 3 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.
€ 33,53
€ 26,82
(€ 89,40 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Ravintsara Bio Essentiële Olie

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  n ai rien à redire de contraire concernant cette huile essentielle. Tant au niveau packaging que le produit en lui-même, le goût, la texture il n y a rien à redire

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Op aanraden van de homeopaat heb ik Ravintsara aangekocht , ik heb last van constant verstopte neus en ontstoken sinussen . Ik heb spijt dat ik het product niet eerder leerde kennen , wat een verschil , ik heb een vrije neus !

  Was deze beoordeling nuttig?

Ravintsara Bio Essentiële Olie kopen

Je kan Ravintsara Bio Essentiële Olie van het merk Pranarôm, geproduceerd door PRANAROM INTERNATIONAL , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Essentiële Oliën