€ 15,50
€ 11,63
(€ 15,51 / 100 ml)
Bespaar 25% (€ 3,87)
Promotie 25% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Puressentiel Luizen Repel Spray

Puressentiel Luizen Repel heeft een preventieve werking tegen luizen. In geval van een epidemie voorkomt hij de besmetting van de hoofdhuid en zorgt voor een doeltreffende bescherming tot 24 uur*. Zijn formule zonder neurotoxisch insecticide, op basis van een bestanddeel van natuurlijke oorsprong, geeft het haar een frisse en aangename geur. Kan dagelijks gebruikt worden zonder het haar te beschadigen of vet te maken. Oplossing in handige, gebruiksklare spray. Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar. Zonder synthetisch parfum – Zonder drijfgas.

Indicatie

100% natuurlijk bestanddeel 24u* doeltreffend houdt luizen op afstand gaat besmetting tegen 0% neurotoxisch insecticide

Gebruik van Puressentiel Luizen Repel Spray

Niet verstuiven in de richting van de ogen. Bescherm de ogen bij het aanbrengen. Verstuif 5 tot 7 keer (0,9 tot 1,26 ml) op het haar, met extra aandacht voor de gevoelige plekken (nek, achter de oren). In een besmettingsperiode de lotion eenmaal per dag verstuiven om een doeltreffende bescherming tegen de luizen te verzekeren tot 24 uur* lang. Niet spoelen. Niet droogwrijven. Laat vanzelf drogen. Handen wassen na gebruik.
* 24u doeltreffendheid laboratorisch getest.

Ingrediënten Puressentiel Luizen Repel Spray

ALCOHOL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA FLOWER WATER, AQUA, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, LAVANDULA HYBRIDA OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, ACETUM, PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL, EUGENIA CAPYOPHYLLUS BUD OIL, LINALOOL, CITRONELLOL, EUGENOIL, GERANIOL, LIMONENE, ISOEUGENOL, COUMARIN.

Waarschuwing

Maak het etiket los. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 3 jaar, bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven en in geval van allergie aan een van de bestanddelen. Buiten het bereik van kinderen houden. Ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
Vermijd elk contact met de ogen en de slijmvliezen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minute. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Stop met het gebruik in geval van intolerantie, irritatie of een oncomfortabel gevoel. Niet inslikken. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/hete oppervlakken. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. Verwijderd houden van eten, drinken en diervoeder. Voorkom lozing in het milieu. Verwijder de lege verpakking of het ongebruikte product conform de voorschriften van het gemeentelijk reglement in verband met de verwijdering van afvalstoffen. In het tweede geval zal de recyclage van de verpakking voorgeschreven zijn. Niet gebruiken voor een ander doel dan waarvoor het bestemd is. Uitwendig gebruik. * 24u doeltreffendheid laboratorisch getest.
Actieve substantie : PMD/CAS 42822-86-6 (Citriodiol®) : 6,4% (m/m). Biocide TP 19.
€ 15,50
€ 11,63
(€ 15,51 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Puressentiel Luizen Repel Spray

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Top

  Werkt echt geen luizen meer mee gehad van school

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Top!

  Utilisé en prévention tous les jours depuis des années, odeur très agréable, mélange d'huiles essentielles réputées pour leur effet répulsif. Pas de poux jusqu'à maintenant, répulsif au top!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Puressentiel Luizen Repel Spray 75 ml

  De geur zal vr sommige mensen mss wat "straf" zijn maar je moet t gewoon even tijd geven om te laten vervliegen. Is wérkelijk 'n góed product, helpt echt. De bestanddelen zijn puur natuur & die kleinekruipers houden hier écht níet van. Mensen hebben mn kind al gezegd in school dat hij lekker rook... =) Was dus geen parfum maar de repelspray v Puressentiel

  Was deze beoordeling nuttig?

Puressentiel Luizen Repel Spray kopen

Je kan Puressentiel Luizen Repel Spray van het merk Puressentiel , geproduceerd door PURESSENTIEL BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Anti Luizen of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Anti-Luizen
Welzijn & Gezondheid > Anti-Luizen