Puressentiel Luizen Repel Spray + Anti-Luizen Lotion + Kam + Gratis Kapje 75 + 10 ml

€ 34,30
€ 30,18
Bespaar 12% (€ 4,12)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Puressentiel Luizen Repel Spray + Anti-Luizen Lotion + Kam + Gratis Kapje

Puressentiel Luizen Repel Spray
Puressentiel Luizen Repel heeft een preventieve werking tegen luizen. In geval van een epidemie voorkomt hij de besmetting van de hoofdhuid en zorgt voor een doeltreffende bescherming tot 24 uur*. Zijn formule zonder neurotoxisch insecticide, op basis van een bestanddeel van natuurlijke oorsprong, geeft het haar een frisse en aangename geur. Kan dagelijks gebruikt worden zonder het haar te beschadigen of vet te maken. Oplossing in handige, gebruiksklare spray. Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar. Zonder synthetisch parfum – Zonder drijfgas.

Puressentiel Anti-Luizen Lotion
De plantaardige oliën werken mechanisch door de ademhalingsopeningen van de 
luizen, larven en neten te verstoppen. Dankzij dit verstikkingsmechanisme kunnen 
de luizen geen resistentie ontwikkelen.
- Verwijdert luizen, larven en neten
- Werkzaam na 10 minuten
- Geen resistentie van de luizen
- Bewezen doeltreffendheid
Product getest in een onafhankelijk laboratorium van parasitologie:
Ex-vivo testen bewijzen dat Puressentiel Anti-Luizen Lotion een luizen- en netendodende werking heeft, doodt luizen, larven en neten na 10 minuten contact. Deze ex-vivo tests zijn uitgevoerd op luizen, larven en neten die ten tijde van de test zijn afgenomen bij besmette patiënten, en niet op gekweekte luizen die niet in aanraking geweest zijn met de mens en dus mogelijk niet onderworpen geweest zijn aan resistentie tegen de conventionele behandelingen. De zachte en voedende formule is ideaal voor een hoofdhuid die geïrriteerd is door het herhaaldelijk krabben. De verstuiver is een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke vorm. Fris en aangenaam parfum. De formule maakt het haar zacht en glanzend. 

Indicatie

Puressentiel Luizen Repel Spray
100% natuurlijk bestanddeel 24u* doeltreffend houdt luizen op afstand gaat besmetting tegen 0% neurotoxisch insecticide

Anti-luizen lotion
Luizen, larves en neten verwijderen

Gebruik van Puressentiel Luizen Repel Spray + Anti-Luizen Lotion + Kam + Gratis Kapje

Puressentiel Luizen Repel Spray
Niet verstuiven in de richting van de ogen. Bescherm de ogen bij het aanbrengen. Verstuif 5 tot 7 keer (0,9 tot 1,26 ml) op het haar, met extra aandacht voor de gevoelige plekken (nek, achter de oren). In een besmettingsperiode de lotion eenmaal per dag verstuiven om een doeltreffende bescherming tegen de luizen te verzekeren tot 24 uur* lang. Niet spoelen. Niet droogwrijven. Laat vanzelf drogen. Handen wassen na gebruik.
* 24u doeltreffendheid laboratorisch getest.

Puressentiel Anti-Luizen Lotion
1. Controleer het hoofd van alle gezinsleden met behulp van de luizenkam* Puressentiel. Ledereen die luizen heeft, moet dezelfde dag worden behandeld om een nieuwe besmetting te vermijden. 2. Leg een handdoek op de schouders van de te behandelen persoon alvorens te beginnen. Ontwar het haar met een borstel of met een gewone kam. 3. Breng Puressentiel Anti-Luizen Lotion lok per lok overvloedig aan op het droge haar. Het is belangrijk om voldoende product aan te brengen zodat al het haar en de hoofdhuid doordrongen zijn en de luizen, larven en neten in contact zijn met de oplossing om een maximale doeltreffendheid te garanderen.

Vereiste hoeveelheid voor het aanbrengen:
- Voor lang haar: 1 flacon = 1 persoon.
- Voor halflang tot kort haar: 1 flacon = 2 à 3 personen.
1. Masseer het haar van de wortels tot de punten zodat al het haar en de hoofdhuid doordrongen zijn. Schenk bijzondere aandacht aan de nek en achter de oren. Het haar moet volledig met het product doordrenkt zijn.
2. Laat 10 minuten inwerken.
3. Was het haar met de Shampoo Pouxdoux® van Puressentiel en spoel het dan met water. Was het haar nogmaals als het vet blijft.
4. Kam het nog vochtige haar zorgvuldig met de luizenkam* Puressentiel om de neten, de larven en de dode luizen te verwijderen (zie onderstaande gebruiksaanwijzing van de luizenkam).
5. Een 2de behandeling is noodzakelijk na 3 dagen.

Ingrediënten Puressentiel Luizen Repel Spray + Anti-Luizen Lotion + Kam + Gratis Kapje

Puressentiel Luizen Repel Spray
ALCOHOL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA FLOWER WATER, AQUA, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, LAVANDULA HYBRIDA OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, ACETUM, PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL, EUGENIA CAPYOPHYLLUS BUD OIL, LINALOOL, CITRONELLOL, EUGENOIL, GERANIOL, LIMONENE, ISOEUGENOL, COUMARIN.

Puressentiel Anti-Luizen Lotion
Zijn 100 % natuurlijke formule combineert: PO • Plantaardige Oliën (kokos, calophyllum, jojoba, zonnebloem, zoete amandel, ricinus) die de luizen verstikken.
EO • Essentiële oliën (lavendel, kruidnagel, theeboom, geranium) met kalmerende eigenschappen.

Waarschuwing

Puressentiel Luizen Repel Spray
Maak het etiket los. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 3 jaar, bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven en in geval van allergie aan een van de bestanddelen. Buiten het bereik van kinderen houden. Ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
Vermijd elk contact met de ogen en de slijmvliezen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minute. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Stop met het gebruik in geval van intolerantie, irritatie of een oncomfortabel gevoel. Niet inslikken. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/hete oppervlakken. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. Verwijderd houden van eten, drinken en diervoeder. Voorkom lozing in het milieu. Verwijder de lege verpakking of het ongebruikte product conform de voorschriften van het gemeentelijk reglement in verband met de verwijdering van afvalstoffen. In het tweede geval zal de recyclage van de verpakking voorgeschreven zijn. Niet gebruiken voor een ander doel dan waarvoor het bestemd is. Uitwendig gebruik. * 24u doeltreffendheid laboratorisch getest.
Actieve substantie : PMD/CAS 42822-86-6 (Citriodiol®) : 6,4% (m/m). Biocide TP 19.

Puressentiel Anti-Luizen Lotion
Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 3 jaar, bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven of in geval van een allergie voor één van de bestanddelen. Vermijd elk contact met de ogen en de slijmvliezen. In geval van contact met de ogen, overvloedig spoelen met helder water, vervolgens eventueel met een plantaardige olie. Uitwendig gebruik. Niet inslikken. Buiten het bereik van kinderen houden. Op een koele en donkere plaats bewaren. Let op om niet uit te glijden als het product op een glad oppervlak terechtkomt.
Puressentiel Luizen Repel Spray + Anti-Luizen Lotion + Kam + Gratis Kapje 75 + 10 ml
€ 34,30
€ 30,18

Puressentiel Luizen Repel Spray + Anti-Luizen Lotion + Kam + Gratis Kapje kopen

Je kan Puressentiel Luizen Repel Spray + Anti-Luizen Lotion + Kam + Gratis Kapje van het merk Puressentiel, geproduceerd door PURESSENTIEL BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Anti Luizen of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Anti-Luizen
Welzijn & Gezondheid > Anti-Luizen