€ 15,45
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Puressentiel Ontsmettende Antibacteriële Handgel

Product uit de aromatherapie – EOBBG (Essentiële Olie Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd). Werkzaam tegen bacteriën en het H1N1-virus

Was uw handen zonder water, zonder zeep, zonder spoelen. 71,9% plantaardige alcohol – 3 essentiële oliën (Citroen, Lavandin, Tea tree) met infectiewerende eigenschappen. Aloë Vera tegen uitdroging. Drievoudige werking: antibacterieel¹, antiviraal² en schimmelwerend³.
Ethanol (CAS nr. 64-17-5) 71,9% (m/m). Biocide TP01.
1 EN 1040 (1 min)
2 EN 14476-virus H1N1 (1 min)
3 EN 1275 (2 min).

Gebruik van Puressentiel Ontsmettende Antibacteriële Handgel

Doe een toefje gel (1 ml) in de handen en wrijf tot ze droog zijn. Onmiddellijke werking.

Ingrediënten Puressentiel Ontsmettende Antibacteriële Handgel

Ethanol (CAS 64-17-5) 71,9% (m/m). Biocide TP01/Biocidal product : PT01. Contient : huiles essentielles de citron, lavandin, tea tree/essential oils of lemon, lavandin, tea tree. Irritant pour les yeux/Irritating to eyes. Contient de l'alcool végétal/Contains bioalcohol.

Waarschuwing

Lees de instructies voor gebruik. Uitwendig gebruik. Uit de buurt houden van vlammen of ontstekingsbronnen. Niet roken. Vermijd contact met de ogen, wonden en slijmvliezen. Niet inslikken. In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en verpakking of etiket tonen. Af te raden aan kinderen jonger dan 7 jaar. Buiten het bereik van kinderen bewaren. De inhoud/verpakking weggooien in overeenstemming met de plaatselijke wetgeving. Op een koele en donkere plaats bewaren.
€ 15,45

Laatste reviews en ervaringen met Puressentiel Ontsmettende Antibacteriële Handgel

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Zeer goede Antibacteriële Handgel

  ik hou van de geur, het ontsmet heel goed, en nu in Coronatijden heb ik deze fles verdeeld in een paar kleine flesjes zodat ik deze gel overal bij heb. In mijn handtas, in de wagen, in de keuken etc. Je hebt er niet veel van nodig, het wrijft goed uit en je handen zijn dus altijd ontsmet.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5
  2 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  sterke geur

  Deze ontsmettende gel trekt snel in en is niet plakkerig op de handen, laat ook geen film na. Het enige nadeel vind ik de iets te sterke geur. Mijn dochter vindt dat het naar muggenmelk ruikt, ik vind persoonlijk dat de sterke kruidige geur van lavendel overheerst. Volgende keer koop ik een handgel die minder hard ruikt.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  2 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Oké

  Effectieve en hydraterende gel, terwijl de meeste van hen de huid gevoelig maken na veel gebruik! In tegenstelling tot de andere producten desinfecteert het zachtjes, heeft het een aangename geur, droogt het de huid niet uit en is het niet oncomfortabel. Om het te proberen is het om het te adopteren!

  Was deze beoordeling nuttig?

Puressentiel Ontsmettende Antibacteriële Handgel kopen

Je kan Puressentiel Ontsmettende Antibacteriële Handgel van het merk Puressentiel , geproduceerd door PURESSENTIEL BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Trendy Handhygiene of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Handhygiëne > Handontsmetting > Gel
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Handontsmetter > Gel