€ 8,35
€ 6,60
(€ 66,00 / 100 ml)
Bespaar 21% (€ 1,75)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 31/12/2018

Omschrijving van Puressentiel Essentiële Olie Aziatisch Rozenhout

Ingrediënten cinnamomum camphora linalooliferum bladolie, linalol, limoneen, geraniol, citronellol
chemotype: linalol
familie: lauraceae
producerend orgaan: hout
andere naam: shui-hout, hô-hout

Gebruik van Puressentiel Essentiële Olie Aziatisch Rozenhout

Voor gebruik in bad, verdund met de neutrale basis voor bad en douche van Puressentiel, of bij een massage, of gezichts-, haar- en lichaamsverzorging, verdund in een neutrale olie van Puressentiel met 7 plantaardige oliën Vraag voor andere gebruiksaanwijzingen raad aan uw apotheker.
Equivalent: 1 ml 29 druppels

Waarschuwing

Buiten het bereik van kinderen houden. Niet puur gebruiken. Uit voorzorgsmaatregel niet gebruiken bij kinderen jonger dan 7 jaar, bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven  Donker, koel en droog bewaren. Uitwendig gebruik.
Puressentiel Essentiële Olie Aziatisch Rozenhout 10 ml
€ 8,35
€ 6,60
(€ 66,00 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Puressentiel essentiële olie aziatisch rozenhout

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Een druppel van deze biologische etherische olie in de ochtend in de dagcrème maakt het een ongelooflijke natuurlijke anti-rimpel met een aangename geur, een goede prijs-kwaliteitverhouding.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  De etherische olie van rozenhout werd me aangeraden om zwangerschapsstriemen te voorkomen en te behandelen. Ik meng het met olie en sheaboter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ontving mijn pakje super snel, het is ook een super essentiële olie, ik meng 1 druppel met mijn dagcrème elke dag en mijn huid voelt aan als die van een baby. Ik raad het zeker aan voor iedereen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geweldig, een flesje vol welzijn en betere slaap. Het ontspant met altijd onmiddelijk, ik vermeng het met wat amandelolie en breng het aan op mijn lichaam om te ontspannen. Ik vind deze olie altijd in de reflexologie terug.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze essentiële olie laat een aangenaam parfum dat heel zacht is. Ik gebruik een mengeling van deze druppels in mijn dagcrème en het brengt een aangenaam gevoel voor mijn gelaat. Het natuurlijke aspect van deze olie stelt me ook gerust dat het niet schadelijk is.

Puressentiel Essentiële Olie Aziatisch Rozenhout kopen

Je kan Puressentiel Essentiële Olie Aziatisch Rozenhout van het merk Puressentiel, geproduceerd door PURESSENTIEL BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Essentiële Oliën